Gibi’nin 4. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?

Gibi’nin 4. Sezonu Ne Zaman Başlıyor?
İnternet yayın platformu EXXEN’in sevilen yerli içeriklerinin başında gelen ve çok sevilen Gibi dizisinin 4. Sezon yayın tarihi belli oldu.

İnternet yayın platformları televizyon ekranlarında yayınlanmayacak olan ve özellikle içerik olarak orijinal ve çarpıcı konuları seyirciyle buluşturmayı tercih ediyor. Absürd, durum komedisi, macera türünde olan bu yapımlar platformların en çok izlenen yapımları olarak öne çıkıyor. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu EXXEB’de yayınlanan ve ilk 3 sezonuyla oldukça ses getiren ve seyircisi nazarında tam bir fenomene dönüşen Gibi dizisinin yayınlanacak 4. Sezonunun yayın tarihi belli oldu. Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit’in kaleme aldığı ve Özcanlar Yapım Sarayı’nın hazırladığı projenin yönetmen koltuğunda Barış Yöş oturuyor. Replikleri sosyal medyada fenomen olan dizinin uzun zamandır merakla beklenen 4. Sezonunun çekimleri sonunda tamamlandı ve dizinin sevenleri ara fazla uzamadan 4. Sezona kavuşma imkanı buldu.

31 Mart’ta 4. Sezon Başlıyor

İnternet Yayın platformu EXXEN’in en çok seyredilen yapımlarının başında gelen ve seyircinin sevdiği orijinal içeriklerden Gibi’nin merakla beklenen dördüncü sezon yayın tarihi sonunda belli oldu. Yayınlanan fragmanlarda dizinin 4. Sezonunun yayın tarihi olarak 31 Mart tarihi belirlendi. Durum komedisi kara mizah tarzında ele alınan dizinin hikayesini Feyyaz Yiğit kaleme alıyor ve dizinin başrolünde yine

-          Feyyaz Yiğit (Yılmaz)

-          Kıvanç Kılınç (İlkkan) ve

-          Ahmet Kürşat Öcalan (Ersoy) yer alıyor. Eğlenceli ve dikkat çeken diliyle seyircinin beğendiği yapımlardan olan Gibi sosyal medyada en çok bahsi geçen yapımlar arasında yer alıyor ve dizinin caspleri sıklıkla kullanılıyor. Dizinin 4. Sezonu 31 Mart tarihinde EXXEN’de başlıyor.

Gibi Konusu Ne?

İnternet yayın platformu EXXEN’de yayınlanan yerli içerikler arasında en çok seyredilen yapımlardan olan Gibi Özcanlar Yapım Sarayı tarafından hazırlanıyor ve dizinin yönetmen koltuğunda Barış Yöş yer alıyor. Aziz Kedi ve Feyyaz Yiğit tarafından kaleme alınan yapımda Yılmaz ve İlkkan adlı iki arkadaş sürekli kavga etmektedirler. İkilinin arkadaşlıklarının en önemli özelliği ise sıradan hayatlarını altüst edecek bir şeyler yapmayı her zaman becermeleridir. Küçücük olayları inanılmaz bir şekilde büyütürler ve işleri birbirine katarak içinden çıkılmaz hale getirirler. İkilinin dizinin her bölümünde seyirciye vermek istediği net bir mesaj bulunmaktadır.

24-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar