Gizli Aşk Dizisine 3 Flaş Oyuncu

Gizli Aşk Dizisine 3 Flaş Oyuncu
Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak olan ve iki sivil polisin aşk hikayesini anlatan Gizli Aşk dizisine üç yeni isim daha katıldı.

Yaz sezonuna çok sıkı hazırlanan Fox Tv peş peşe yaz sezonunda ekrana getireceği dizileri açıklıyor ve bu dizileri bir an önce seyirciyle buluşturmak için yoğun bir mesai harcıyor. Yapım şirketleri aracılığı ile şu sıralar pek çok projenin çalışmalarını sürdüren Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak Gizli şk adlı dizinin hazırlıkları cast çalışmalarıyla devam ediyor. No 9 Yapım tarafından hazırlanan ve Şahin Altuğ’un hem senaryosunu kaleme aldığı ve hem de rejisini yapacağı Gizli Aşk dizisinin başrolleri geçtiğimiz günlerde belli olmuştu. Başrolünde Halit Özgür sarı ve Gizem Ünsal’ı buluşturan dizinin cast çalışmaları devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosuna son olarak üç yeni isim daha katıldı. Yakında sete çıkacak olan dizinin tüm çalışmalarını birkaç gün içinde bitireceği ve çekimlere başlayacağı öğrenildi.

Gizli Aşk Yakında Fox Tv’de

No 9 Yapım tarafından projelendirilen ve yakında Fox Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak olan yaz sezonu dizilerinden Gizli Aşk’ın çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Yapım şirketi dizide yer alacak oyuncuları bir an önce tamamlayarak sete çıkmak istiyor. Daha önce başrol oyuncuları Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı’nın yanında Şebnem Sönmez, Tardu Flordun ve Şinasi Yurtsever’le anlaşan No 9 şimdi de Gizli Aşk’ın kadrosuna üç yeni ismi dahil etti. Dizinin kadrosuna son olarak Bülent Emrah parlak, İdris Nebi Taşkan ve Ece Dizdar dahil oldu. İki sivil polisin birbirine duyduğu ve açıklayamadıkları aşkı anlatacak dizinin çekimleri yakında başlayacak ve mayıs sonu haziran başı gibi de ekrana gelecek.

Ece Dizdar Kimdir?

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan başarılı oyuncu Ece Dizdar 23 Kasım 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Oyunculuğa yönelen Ece Dizdar bunun için gereken eğitimleri almış ve ardından setlerde yer almaya başlamıştır. Oyuncu bugüne kadar Yasak Elma, Alef, Siyah Beyaz Aşk, Fi, Görünen Adam, Arkadaşlar İyidir, Beş Kardeş, Güneşi Beklerken, Şubat, Karakol, Hayalet, Esir Şehrin Gözyaşları, En Son Babalar Duyar ve Yetiş Zeynep yer almaktadır.

20-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar