Fox Tv'nin Yeni Dizisi Gizli Aşk'ın Adı Değişti ve Çekimler Başladı

Fox Tv'nin Yeni Dizisi Gizli Aşk'ın Adı Değişti ve Çekimler Başladı
No 9 Prodüctions tarafından Fox Tv için hazırlıkları süren Gizli Aşk dizisinin adı Gizli Saklı olarak değişti ve dizi çekimlere başladı.

Yaz sezonu dizilerinde hızlı yol alan ve şu ana kadar iki dizisini seyirciyle buluşturan Fox Tv yeni yazlık dizilerin çalışmalarını devam ettiriyor. Bu sezon yaz sezonunda 6 yeni diziyi ekrana getirecek olan kanal hazırlıklarını bayram sonrası daha da hızlandırdı. Haziran ayı başlarında yayına girecek olan ve romantik komedi ve polisiye türünde olan Gizli Aşk dizisinin çekimleri bugün başladı. No 9 Prodüctions tarafından hazırlanan ve adı ilk olarak Gizli Aşk olarak duyurulan dizinin aynı zamanda çekimlerinin başlamasıyla birlikte adı da değişti ve yeni adı Gizli Saklı oldu. Merakla beklenen dizinin bugün ilk set gününde oldukça heyecanlı anlar yaşandı. Ekip ve oyuncuların oldukça heyecanlı oldukları dizinin yakında tanıtımının Fox Tv ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Gizli Aşk Dizisinin Adı Değişti, Gizli Saklı Oldu

Fox Tv ekranlarında yaz sezonunda ekrana gelecek olan ve haziran ayı başlarında ekrana gelmesi beklenen yeni dizi Gizli Aşk’ın adı değişti. No 9 Prodüctions tarafından hazırlıkları sürdürülen ve yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ’un oturduğu ve yine senaryosu Şahin Altuğ tarafından kaleme alınan Gizli Aşk’ın adının son hali verildi ve dizinin yayına çıkacağı adı Gizli Saklı olarak açıklandı. Bununla birlikte dizinin ilk set günü de bugün başladı. Ekibin ilk kez toplanırken çekimler başladı. İki sivil polisin heyecanlı hayatlarını ve birbirlerine duydukları aşkı anlatan Gizli Saklı haziran ayı başlarında yayına girecek. Fox Tv’nin yaz sezonunda en önemli dizilerinden olan ve şimdiden büyük bir beklenti oluşan dizinin reytingleri dizinin eylül yayın döneminde akıbetini de belirleyecek. Romantik komedi ve polisiye türünde olan dizide birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor.

Gizli Saklı Oyuncuların Kimler

No 9 Prodüctions tarafından hazırlanan Gizli Saklı dizisi bugün sete çıktı ve çekimler başladı. Dizi yaz dizileri arasında en çok merak edilenlerden biri. Oyuncu kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizide, güzel oyuncu Sinem Ünsal (Naz&Yaz) ve genç ve başarılı oyuncu Halit Özgür Sarı (Levent&Pamir) başrolü paylaşacak. Dizinin diğer oyuncularını ise Şebnem Sönmez, Şinasi Yurtsever, Tardu Flordun, Ece Dizdar, Bülent Emrah Parlak, İdris Nebi Taşkan, Fulden Akyürek ve Ersel Şibil oluşturuyor.

06-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar