Atv'nin Yaz Dizisi İçimizdeki Ateş'in Kadın Başrolü Belli Oldu

ATV'nin Yaz Dizisi İçimizdeki Ateş'in Kadın Başrolü Belli Oldu
Yaz sezonunda Atv ekranlarında yayınlanacak olan ve Atakan Hoşgören’in erkek başrol olarak yer aldığı İçimizdeki Ateş dizisinin kadın başrol oyuncusu belli oldu!

Televizyon kanalları peş peşe yaz sezonunda ekrana getirecekleri yaz sezonu dizilerini duyurmaya başladılar. Kanallar bir an önce hazırlık safhasını geçerek sete inmek ve dizilerin çekimlerine başlamak istiyorlar. Yapımcı şirketler aracılığı ile hazırlanan dizilerden bazılarının ise tanıtım fragmanları yayınlanmaya başlandı. Yaz sezonu dizilerinin hazırlıklarını sürdüren kanallardan biri olan Atv’de de çalışmalar devam ediyor. Kanal Fabrika Yapım tarafından hazırlanan İçimizdeki Ateş dizisini yaz sezonunda seyirciyle buluşturacak. Fabrika Yapım yakında hazırlıkları tamamlanacak ve sete inerek çekimlere başlayacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin erkek başrol oyuncusunu daha önceden açıklamıştı, şimdi ise dizinin kadın başrol oyuncusu belli oldu. Dizide erkek başrol oyuncusu Atakan Hoşgören’e eşlik edecek isim olarak genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile el sıkışıldı.

İpek Filiz Yazıcı İçimizdeki Ateş’te

Fabrika Yapım tarafından hazırlanan ve Atv’de yaz sezonunda ekrana gelecek olan İçimizdeki Ateş dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Yapım şirketi ilk olarak dizinin oyuncu castı için yoğun bir mesai harcıyor. Cast çalışmalarında ilk olarak dizinin erkek başrol oyuncusu olarak Atakan Hoşgören’le anlaşan yapım şirketi şimdi de Atakan Hoşgören’e partner olacak kadın başrolle el sıkıştı. İçimizdeki Ateş dizisinde kadın başrol oyuncusu olarak seyirci karşısına güzel oyuncu İpek Filiz Yazıcı çıkacak. Murat Onbul tarafından yönetilecek dizi Nimet Erdem ve Veli Kaya tarafından kaleme alınıyor. Yapım şirketi tüm hazırlıkları bir an önce tamamlamak ve sete çıkmak için çalışıyor. Dizi çekimlerinin mayıs ayının ilk günlerinde başlanması planlanırken yayına ise haziran ayında girecek.

İpek Filiz Yazıcı Kimdir?

Son olarak Son Nefesime Kadar adlı yapımda rol alan genç ve güzel oyuncu İpek Filiz yazıcı 2001 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerini tamamlayan güzel isim oyunculuk mesleğini seçerek bu yolda ilerlemeye başlamıştır. İlk olarak Babam ve Ailesi dizisiyle seyirci karşısına çıkan İpek Filiz Yazıcı bugüne kadar birçok yapımda yer almıştır. Genç oyuncunun yer aldığı projeler arasında,

·         Babam ve Ailesi

·         Kayıt Dışı

·         7 Yüz

·         Elimi Bırakma

·         Yeni Hayat

·         Aşk 101

·         Son Nefesime Kadar

·         ve Ufo adlı yapımlar bulunmaktadır.

20-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar