Kanal D’den Erken Final Kararı

Kanal D’den Erken Final Kararı
Yaklaşık iki ay önce büyük umutlarla yayın hayatına başlayan ve kadrosunda birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı Kraliçe dizisi final yapıyor.

Yaz sezonu hazırlıklarına devam eden kanallar aynı zanda son bölümleriyle ekrana gelen ve sezon arası veren ya da final kararı alan dizilerinin yayınlarını da akışta devam ettiriyor. Yaz aylarına girilirken yayında olan diziler için devam mı tamam mı kararının alındığı bu günlerde birçok dizi final kararı alarak ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Bu sezonun sonlarına doru ekrana gelmeye başlayan ve Mednova tarafından Kanal D için hazırlanan Kraliçe dizisinin de kanal yönetimi tarafından alınacak devam mı tamam mı kararı büyük bir merakla bekleniyordu. Kanal sonunda kararını verdi ve ekranlara henüz yeni gelmeye başlayan ve yabancı bir diziden uyarlanan aile ve aşk konulu dizinin final yamasına karar verdi. Büyük umutlarla ekrana gelen ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Kraliçe dizisinin erken final kararı hem sektörde hem de seyirci kesiminde şaşkınlıkla karşılandı.

Reytingler Düşük Gelince…

Mednova tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Kraliçe dizisinin ilk başladığı günden itibaren reytingleri düşük geldi. Dizi her ne kadar yaptığı değişikliklerle bunun önüne geçmeye çalışsa da ne yazık ki hem güçlü yapımların yer aldığı çarşamba gününde yayınlanması hem de seyircinin konuya ısınamaması sebebiyle dizinin reytinglerinde istenen yükseliş gerçekleşmedi. Kanal yönetimi için yeterli olmayan bu reyting dizi için erken final kararının alınmasının sebebi olarak gösterildi. Ünlü isimlerden oluşan ve özellikle genç seyircinin sevdiği yapımlardan olan Kraliçe dizisinin 11. Bölümde final yapmasına Kanal D tarafından karar verildi. Son olarak 9. bölümle ekrana gelen dizinin iki bölüm sonra 31 Mayıs’ta final yapacağı duyuruldu.

Kraliçe Dizisi Oyuncuları

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan ve Mednova tarafından hazırlanan Kraliçe dizisinin ilk bölümü 22 Mart tarihinde seyirciyle buluştu. Yabancı bir diziden uyarlanan ve aldatma ve aile konularını işleyen dizi oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekmeyi başardı. Birbirinden ünlü oyuncuların yer aldığı dizinin kadrosunda

-          Burcu Özberk

-          Gökhan Alkan

-          Selin Şekerci

-          Özgün Karaman

-          Ayşe Akın

-          Serhat Parıl

-          Afra Karagöz

-          Enez Koçak

-          Ecenaz Üçer

-          Ege Semih Erken ve

-          Melis Özçimen yer alıyor. Dizi 31 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak 11. Bölümle ekranlara ve seyirciye veda edecek.

20-05-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar