Kraliçe Dizisi Reytinglerde Şaşkınlık Yarattı

Kraliçe Dizisi Reytinglerde Şaşkınlık Yarattı
İlk bölümü Çarşamba akşamı yayınlanan ve seyircinin merakla beklediği yeni dizi Kraliçe’nin ilk bölüm reytingleri Kanal D’yi korkuttu.

Çarşamba akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan Mednova imzalı uyarlama dizi Kraliçe uzun süredir merakla bekleniyordu. Yabancı dizi Quuen Suger’den uyarlanan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizi uzun süredir hazırlık süreci ve tanıtım sürecinin ardından ekrana gelmişti. Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu ve Nil Güleç Ünsal ve Özlem İnci Hekimoğlu tarafından senaryosu kaleme alınan Kraliçe dizisi yayınlandığı gün olan Çarşamba akşamında fazla bir varlık gösteremedi ve totalde 11., AB’de ise 9. Sırada yer alabildi. Bu durum hem sektörde hem de yapımcı ve yayıncı taraflarında büyük şaşkınlık yarattı.

İlk Bölümü Hüsrana Uğrattı

Mednova tarafından hazırlanan yeni dizi Kraliçe büyük merakla birlikte geçtiğimiz Çarşamba akşamı seyirciyle buluştu. Burcu Özberk ve Gökhan Alkan’ın başrolünü paylaştığı dizi oldukça güçlü rakiplerin yer aldığı Çarşamba akşamında diğer iddialı yapımlar arasından sıyrılmaya çalıştı ancak ne yazık ki ilk bölümde beklenen reytingden çok uzak kaldı. Kuruluş Osman, Adım Farah, bu haftalık olmak kaydıyla Gönül Dağı gibi yapımların arasında bir varlık gösteremeyen Kraliçe dizisi reytinglerde ilk bölümünde Total grupta 2,72 reytingle 11., AB’de 2,25 reytingle 9. Ve ABC 1’de 2,79 reytingle 11. Sırada yer aldı. Bu reytingler dizinin ilişkili olduğu tüm taraflarda şaşkınlık ve panik yarattı. Gelen bu düşük reytinglerin ardından dizinin bundan sonraki bölümleri geleceği için hayati öneme sahip görünüyor.

Kraliçe Dizisi Konusu Nedir?

İlk bölümü Çarşamba akşamı yayınlanan ve Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan Kraliçe dizisi bir ailenin hikayesi üzerine kurulu. Dram türünde ele alınan dizide ülkenin en ünlü basketbolcularından olan Ateş’in adının büyük bir skandala karışması ile eşi Deniz ile olan çatışmaları, kavgaları ve hayatlarını yeniden kurmak için verdikleri mücadele ele alınıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise

-          Gökhan Alkan (Ateş)

-          Burcu Özberk (Deniz)

-          Selin Şekerci (Zeynep)

-          Özgün Karaman (Ali)

-          Ayşe Akın (Narin)

-          Serhat Parıl (Mahir)

-          Afra Karagöz (Duygu)

-          Cihat Tamer (Galip) ve

-          Ecenaz Üçer (Hande) yer alıyor. Dizi her Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kanal D ekranlarında yayınlanıyor.

24-03-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar