Ünlü Oyuncu Onur Durmaz'ın Yeni Dizisi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Onur Durmaz'ın Yeni Dizisi Belli Oldu
Yargı dizisinde canlandırdığı Engin Tilmen karakteriyle herkesin beğenisini kazanan ve diziden ölerek ayrılan Onur Duymaz yeni bir projeye evet dedi.

Bugünlerde Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yeni başlayan diziler içinde en çok seyredilen ve sevilen yapımlardan biri olan Yargı herkesin dilimde. Dizi o kadar çok sevildi ki oyuncuları ve dizide yer alan karakterler artık aileden biri gibi oldu. Dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken zaman zaman hikaye gereği diziye yeni oyuncular katılıyor ya da diziden ayrılıyorlar. Dizinin hikayesinin üzerine bina edildiği karakterlerden biri de Engin karakteri Engin karakteri ilk olarak Avukat Ceylin’in kız kardeşini öldürerek olayları başlattı. Her ne kadar başlarda bu anlaşılmasa da daha sonra cinayeti Engin’in işlediği ortaya çıktı ve karakter hapse gönderildi. Ancak hapisten kaçan Engin bu sefer diziye yine yeni bir yön vererek öldürüldü. Ancak Engin’i kimin öldürdüğü dizide hala aydınlatılamadı ve Ceylin cinayetten suçlanıyor. Engin karakterini canlandıran Onur Durmaz Yargı’dan ayrıldı ancak etkileri devam ediyor. Onur Durmaz ise başka bir projeyle anlaştı ve yoluna devam ediyor.

Kara Tahta’ya Evet Dedi

Yargı dizisinde canlandırdığı Engin Tilmen karakterinin ölmesiyle diziye veda eden başarılı oyuncu Onur Durmaz yeni bir projeyle yakında seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Üs Yapım imzalı Kara tahta adlı dizide rol alması için teklif götürülen başarılı oyuncu bu projeye evet dedi. TRT 1 ekranlarında yayınlanacak Kara Tahta için şu sıralar cast çalışması yapılıyor. Dizide şu ana kadar rol alacak oyuncular arasında Miray Daner ve Furkan Andıç bulunuyor. Onur Duymaz’ın kabul ettiği projenin mart ayı sonunda sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor. Dizi hakkında henüz tam bir bilgi bulunmuyor. Ünlü isim Onur Duymaz’ın dizide bambaşka bir karakterle seyirci karşısına çıkacağı belirtiliyor.

Onur Durmaz Kimdir?

Yargı ile televizyon dizi seyircisi tarafından tanınan ve sevilen oyuncu Onur Duymaz 1990 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlayan Onur Duymaz, cast direktörlüğü, yönetmen yardımcılığı gibi görevlerde bulunmuştur. Tiyatro oyunlarında da yer alan Onur Duymaz bugüne kadar Yargı, Kaçın Kurası, Bir Baba Hindu ve Kulüp adlı yapımlarda yer almıştır.

16-02-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar