Gökhan Özoğuz Arda Turan İle Dalga Geçti!

Gökhan Özoğuz Arda Turan İle Dalga Geçti!
Arda Turan’ın 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramı dolayısıyla yaptığı hatalı paylaşım olay oldu. Ünlü Müzisyen Gökhan Özoğuz Arda Turan’ı Ti’ye aldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nın 101. Yılı geride kaldı. 101 yıl önce Samsun’a bir 19 Mayıs günü ayak basan Mustafa kemal Atatürk’ün gençliğe armağan ettiği bu bayram bu sene koronavirüs sebebiyle evlerden kutlandı. Televizyon kanallarında yapılan programlar ve sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla herkes tarafından kutlanan 19 Mayıs bu sene kendine özgü kutlamalar kadar yapılan hatalarla da gündemdeki yerini aldı. Özellikle TRT’de yapılan hata herkesi şok ederken bireysel olarak da hatalar yapıldı. Bu hatalardan birini de ünlü futbolcu Arda Turan yaptı. Arda Turan’ın 19 Mayıs kutlaması sırasında yaptığı küçük hata herkesin dikkatini çekti. İşte detaylar!

Arda Turan’dan 19 Mayıs Hatası!

Bir zamanlar Galatasaray, Barselona ve Başakşehir gibi büyük kulüplerde top koşturan ancak şu sıralar boşta olan ve bir takımla bağlantısı olmayan Arda Turan’ın 19 Mayıs paylaşımı olay oldu. Sık sık magazin basınında ve sosyal medyada yer alan ünlü futbolcu 19 Mayıs 1919 Atatürk’ün Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Ancak paylaşımda yanlışlıkla “19 Mayıs Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” ifadesini yazınca bir anda gündem oldu. Özellikle sosyal medya kullanıcıları tarafından yaptığı bu hata sonrası gündeme oturtulan oyuncu daha sonra hatasını düzeltti. Arda Turan’ın bu paylaşımı sonrası ünlü müzisyen Gökhan Özoğuz ise Arda Turan’ı tiye alarak adeta onunla dalga geçti. Gökhan Özoğuz Arda Turan’ın paylaşımına karşılık olarak kendi sosyal medya hesabından “Hocam 19 Mayıs Okuma Bayramımızı kutlayan çıkmadı mı henüz?” ifadeleriyle Arda Turan’a gönderme de bulundu ve onun yaptığı hatalı paylaşımla dalga geçti.

Arda Turan’dan Açıklama!

19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor bayramı ile hatalı paylaşımda bulunan Arda Turan gelen yoğun tepki ve eleştiriler karşısında bir açıklamada bulundu. Daha önce Arda Turan’ın eşi tarafından savunulan Arda Turan açıklamasında “bir günde yüzlerce video isteği geliyor. Doğum günü, bayram, özel günler vs. Kimseyi kırmamaya özen gösteriyorum. Ramazan ayı, iftar vakti, oruç tutuyorum. İnsanlık hali… İnsan dalabilir. Bun da bu kadar büyütecek bir şey yok. Umarım bunu konu eden insanlar hayatlarında en az benim kadar ülkesine hizmet etme fırsatını bulurlar” ifadelerini kullandı.

21-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar