Gönül Dağı 23. Bölüm izle

Gönül Dağı 23. Bölüm izle
Gönül Dağı 23. Bölüm izle. Gönül Dağı yeni bölüm izle. Gönül Dağı canlı izle. Gönül Dağı tek parça izle. Gönül Dağı izle.

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı yepyeni bölümü ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. 23. Yeni bölümü ile yayınlanması planlanan Gönül Dağı, bu akşam seyircisi ile buluşacak. Gönül Dağı online canlı izlemek için bu yazımızı inceleyebilirsiniz. Gönül Dağı 23. bölüm izle. Gönül Dağı full HD izle. Gönül Dağı tek parça izle. Gönül Dağı yeni bölüm ne zaman? Gönül Dağı dizisi ile ilgili merak ettiğiniz tüm gelişmeler bu yazımızda.

Ekranların izlerken içinizi ısıtan dizisi Gönül Dağı, tüm heyecanı ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Trt 1 yapımı Gönül Dağı dizisi, her cumartesi günü 20.00' de ekranlara gelmeye devam ediyor. Gönül Dağı 23. Bölüm izle. Küçük bir kasabada yaşayan yurdum insanının hikayesini anlatan Gönül Dağı, Ciritçi Abdullah'ı torunlarını ele almaktadır.
Başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Utku Ateş, Çiğdem Aygün, Feyza Işık, Ali Düşenkalkar, Ferhat Eşsiz, Hazal Çağlar, Eser Eyüpoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Gönül Dağı 23. Bölüm izle

Ferhat Eşsiz'in yapımcılığını üstlendiği TRT 1 yapımı Gönül Dağı 23. bölümü canlı izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz. 

Gönül Dağı konusu

Küçük bir kasabadan hayatlarını sürdürmeye çalışan Anadolu insanı. Küçücük dünyalarında büyük hayallerini tüm engellere rağmen başaran Ciritçi Abdullah'ın torunları. İzlerken hem memleket sevgisini, özlemini giderebildiğiniz, hem de değerlerimizlr içinizi ısıtabilen bir hikaye. Mustafa Çiftçi'nin 'Bozkırın Kalemi' adlı öykğlerinden esinlenerek ekranlara taşınmıştır. Ciritçi Abdullah'ın torunları 3 kuzenin hikayesi. Taner, çocukluk aşkı Dilek'e yıllar sonra yeniden kavuşacaktır. Yaptığı müthiş icatlar ile Gedelli'nin gururu haline gelmiştir.

Gönül Dağı geçen hafta neler yaşandı?

Gönül Dağı 22. bölümde Taner ile Dilek için tüm engeller ortadan kalkarken Zahide için malesef engeller bir bir önüne yığılmaktadır. Fikret'!in açtığı velayet davası tüm aileyi derinden sarsar. Öte yandan Diçşi Musa'nın büyük kızı Fadime, kasaba yeniden döner. Selami ise amcaoğulların yardımı ile Keriman'ı kaçırır ve nihayet dünya evine girerler.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar