Ünlü Şarkıcıya Kanser Teşhisi Kondu

Ünlü Şarkıcıya Kanser Teşhisi Kondu
Pop müziğin sevilen isimlerinden biri olan genç şarkıcı Şimal sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak meme kanserine yakalandığını duyurdu.

Son zamanlarda verdiğimiz kötü haberlere bugün bir yenisini daha ekliyoruz ne yazık ki. Özellikle son bir yıldır koronavirüs sebebiyle pek çok ünlü isim hakkında hastalık ya da vefat haberleri yaptık. Zaman zamanda başka hastalıklarla ilgili haberleri gördünüz bu sayfalardan. Son olarak geçtiğimiz günlerde Menajerimi Ara’nın başarı ve güzel oyuncusu Canan Ergüder’in kansere yakalandığını haber vermiştik. Ne yazık ki bugünde yine aynı hastalığa ünlü ve genç şarkıcı Şimal yakalandı. Ünlü şarkıcı Şimal sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda meme kanserine yakalandığını duyurdu. Daha önce Canan Ergüder’e konulan meme kanseri teşhisinin bugünde ünlü şarkıcıya konması sevenlerini ve yakınlarını derin bir üzüntüye sevk etti. Sosyal medya hesabı üzerinden duyurduğu kanser olduğuna ilişkin habere binlerce yorum ve geçmiş olsun mesajları geldi.

Şimal Meme Kanserine Yakalandı

Türk Pop müziğinin sevilen seslerinden 34 yaşındaki şarkıcı Şimal’den yakınlarına ve sevenlerine bugün kötü bir haber geldi. Güzel ve ünlü şarkıcı meme kanserine yakalandığını duyurdu. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Şimal “sevgili dostlarım… İki yıldır elime gelen kitleyi önemsemedim, öteledim. Ve o önemsemediğim kitleye meme kanseri teşhisi konuldu. Kendine çok iyi bakan ve bedenini seven biri olarak söylemek istediğim şu ki bedenimizin verdiği alarmlara duyarlı olmakmış kendini sevmek. Dışımı süslerken içimi unutmuşum. Kendime çok kızgınım aslına bakarsanız. Hem de benim için en önemli şeyi erteledim, Sağlığımı. Her ne kadar bu konularda bilinçli olduğunuzu düşünsek de bazen bazı şeyleri erteleyebiliyormuşuz. Tüm kadınlarımız zamanında önlem almak ve erken teşhis için önce kendi muayenesini kendisi yapmayı öğrenmeli. Lütfen benim gibi yapmayın. Siz kendinizi ertelemeyin. Çok küçük bir kitleyken kendimi ertelediğim için tedaviye alındım. Sizlerle bu aşamaların hepsini paylaşacağım, bir yere kaybolmuyorum. İnanıyorum ki daha sağlıklı ve güzel günlerde şarkılarımızı hep birlikte söyleyeceğiz. Dualarınızı eksik etmeyin. Sizleri çok seviyorum” ifadelerini kullandı.

Tedaviye Alındı

34 yaşındaki güzel ve ünlü şarkıcı meme kanserine yakalandığını açıkladıktan sonra pek çok seveni ünlü isme geçmiş olsun dileklerini iletti. Şimal paylaşımı sırasında saçlarını kısa kestirerek kendini Justin Bieber’e benzetti. Ünlü şarkıcının konulan teşhisin ardından hemen tedavisine başlanılarak kemoterapiye alındı öğrenildi. Bizde ünlü isme çok geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve biran önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

10-04-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar