Gönül Dağı 50. Bölüm İzle

Gönül Dağı 50. Bölüm İzle
TRT1’in sevilen dizisi Gönül Dağı 5 Şubat Cumartesi akşamı yeni bölümü ile ekranlara gelecek. Heyecanla beklenen yeni bölümü izlemek için siteden, Gönül Dağı 50. Bölümü Canlı İzle

TRT1 ekranlarından izleyiciyle buluşan Gönül Dağı dizisinde heyecan dorukta. Gönüllere taht kuran ve anlattığı hikaye ile herkesin sevdiği diziler arasına adını yazdıran dizinin yeni bölümü yine hem gülümsetecek hem de hüzünlendirecek. Bozkırda Bir Anadolu Masalı’nı anlatan dizinin başrollerini ise Berk Atan ve Gülsim Ali İlhan paylaşıyor. Gönül Dağı dizisi 50. bölümüyle 5 Şubat Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünü internet üzerinden kolay izleyebilmek için araştırma yapan diziseverler Gönül Dağı 50. Bölümü Canlı Tv sitesinden izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın.


Gönül Dağı Yeni Bölüm (50. Bölüm) İzle

 Gönül Dağı’nın bu haftaki yeni bölümünde, Amcaoğullarına destek sağlanmasıyla, üzerlerindeki kasvet dağılmış haldedir. Yeniden motive olup kolları sıvayan amcaoğulları, uçan arabayı bitirip sunmak için hazırlıklara başlar. Her şeylerini adadıkları bu süreç, onları nasıl bir yolculuğa sürükleyecek?
 


 Öte yandan Sefer ise hastalığının ilerlemesinin getirdiği yeni problemlerle umutsuzluğa kapılmış haldedir. Sefer’in umutsuz, kendini eve kapatmış hali herkesi çok üzerken, Ciritçi Abdullah duruma müdahale eder. Ciritçi Abdullah, Sefer’i bozkırda zeytin ağacı arayacakları bir yolculuğa çıkarırken, yolculukta Abdullah Dede, Sefer’e ‘’Rabbin senden emanetini alıncaya kadar asla vazgeçmeyeceksin’’ der. Bu yolculuk, Sefer üzerinde nasıl bir dönüşüme vesile olacak?

 Ayrıca yeni bölümün fragmanında, dizide Ege Aydan’ın canlandırdığı Münir Başkan’ın ayrılacağı iddiaları gündeme geldi. Ramazan ve Asuman’ın sahneleri ise izleyicilerin yüreklerini sızlattı.

Öte yandan Dilek’in hamile olma ihtimalinin bilgisi fragmanda verilmişti. Taner babalık hallerini şimdiden merak eden dizi hayranları, hem eğlenceli hem de hüzünlü bir bölüm seyredecek.


 

Gönül Dağı Son Bölümde Ne Olmuştu? (49. Bölüm Özeti)

Taner, amca oğullarıyla birlikte girdikleri çekici işinin, kendilerini icatlardan uzaklaştırdığını düşünmeye başlamıştır. Yeniden icat yaptıkları günlere dönmek istese de maddi kaygılar onları bu işe devam etmeye zorlar. Amca oğulları ve Taner’in umutsuz bir şekilde devam ettikleri çekicilik işi, onları nasıl bir sürprizle buluşturacaktır?

Öte yandan Sefer’in hastalığını öğrenen çocuklar üzgün haldedir. Sefer’in iyileşmesi için bir yol arayan çocuklar, nasıl bir maceraya sürüklenecektir? Bunun yanı sıra Elif ve Arif’in ameliyat günü gelmiştir. Büyük umutlarla girdikleri ameliyat sonrasında baba kızı neler beklemektedir?

Ramazan ve Asuman’ın aşkı çıkmaza girdi. Münir Başkan geçirdiği felç sebebiyle Asuman yaşananlardan kendisini suçlarken, Ramazan’ın üzüntüsü ise yürek burktu.


Meryem’ine kavuşan ve mutlu olan Çaycı Rıfat, tüm kasabaya nişanlanacağını ilan etti. Selami ise Rıfat’la dalga geçerken, sabah uyandığında gözlerinin görmediğini anladı.


Gözleri görmediği için panik olan Selami, buna rağmen Rıfat’ı yalnız bırakmadı ve şarkı söylemek için nişana geldi.

Nişanda gözleri görmediği için ortalığı birbirine katan Selami, komik anlara sahne oldu. Nişan ise jandarmanın gelmesiyle bozuldu.
 


Taner, Ramazan ve Veysel’i hırsızlık suçlaması ile gözaltına alan jandarma ekipleri, herkesi şoke etti.


05-02-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar