Oyuncu Boğaçhan Aksoy Tedavisi Hakkında Bilgi Verdi

Oyuncu Boğaçhan Aksoy Tedavisi Hakkında Bilgi Verdi
Arka Sokaklar dizisinde Volkan Komiser karakterini canlandıran ve lenf kanserine yakalanan Boğaçhan Asoy durumu hakkında bilgi verdi.

Magazin basınında zaman zaman ünlü isimlerle ilgili hayatla ilgili konularda haberler çıkıyor. Kimi ayrılık, kimi ölüm, kimi yeni bir aşk… Ancak bu haberlerin içinde takipçileri en çok üzen haberlerin başına ise hastalık haberleri geliyor. Özellikle tedavisi zor olan hastalıklar ünlü isimleri olduğu kadar sevenlerini de derinden üzüyor. Son olarak Arka Sokaklar’da rol alan ve başarısıyla adını duyuran genç isimlerden Boğaç Aksoy lenf kanserine yakalandığını duyurmuş ve ardından da tedavilerine başlanmıştı. Arka Sokaklar’da Volkan Komiser karakterini canlandıran oyuncunun kansere yakalanması sevenlerini derinden üzerken oyuncu hastalık karşısında moralini bozmamış ve hemen tedavilere başlayarak süreci başlatmıştı. Sık sık magazin basınında yer alan Boğaç Aksoy’un hastalığı hakkında son açıklamayı ise ünlü ismin kendisi yaptı. Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sevenlerine 21 gün kadar bir süre hastanede yatacağını açıkladı.

Lenf Kanseri Tedavisi Görüyor

Arka Sokaklar dizisinde Volkan komiser karakteriyle seyirci karşısına çıkan başarılı oyuncu Boğaç Aksoy sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak son durumu hakkında sevenlerine bilgi verdi. Ünlü isim sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “ekim ayında son mücadelemiz başlıyor. Sevgili dostlarım beni iyileştirdin anne dediğimde bu doğruydu. İlk günden bugüne harika yol kat etik. % 95 oranında pet temiz çıktı. Ancak T hücreli non hodgkin olduğum için şimdi son kez hücre tedavisi ve maximum dozda kemoterapi alacakmışım, benim içinde sürpriz oldu. 21 gün hastanede ailem ile son kez mücadelemiz olacak. Allah’ın izniyle bir daha tekrarlamamak üzere bu hastalıktan kurtulmak istiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

Boğaç Aksoy Kimdir?

Lenf kanseri hastalığı ile mücadeleden ve son olarak Arka Sokaklar dizisinde Komiser Volkan karakterini canlandıran Boğaç Aksoy 30 Temmuz 1989 İzmit’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitiminin ardından üniversite eğitimini Haliç Üniversitesi Besyo Antrenörlük bölümünde tamamlamıştır. Daha sonra Best Model Of Turkey yarışmasında 3. olan Boğaç Aksoy daha sonra oyunculuk yapmak için Akademi 35 Buçuk Sanat Evinde oyunculuk eğitimi almış ve ardından oyunculuğa başlamıştır. Genç oyuncu bugüne kadar Roman havası, Arka Sokaklar adlı yapımlarda rol almıştır.

13-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar