Gönül Dağı dizisinde üzen ayrılık!

Gönül Dağı dizisinde üzen ayrılık!
Gönül Dağı dizisinde üzen ayrılık! Gönül Dağı dizisi başrol oyuncusu değişiyor. Gönül Dağı dizisi Dilek diziden ayrılıyor.

Gönül Dağı dizisinde üzen ayrılık! Gönül Dağı dizisi başrol oyuncusu değişiyor. Gönül Dağı dizisi Dilek diziden ayrılıyor. Gönül Dağı dizisi başrol oyuncusu kim? Gönül Dağı dizisi Dilek kimdir? Gönül Dağı dizisi Gülsim Ali kimdir? Gönül Dağı dizisi Dilek'in yerine kim gelecek? Gönül Dağı dizisi kurban bayramı özel izle.

Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, yeni sezonda yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisi ile ilgili bomba bir gelişme yaşandı. Sezon finali ile yayınlandıktan sonra yeni sezon için hazırlıklara başlayan Gönül Dağı dizisinden üzücü bir haber geldi.

Gönül Dağı dizisinde üzen ayrılık!

Dizide Serdar karakterine hayat veren Utku Ateş'in diziden ayrıldıktan sonra seyircisini üzen Gönül Dağı ile ilgili bir üzücü haber daha geldi. Ünlü oyuncu Utku Ateş ise yeni dizisi için Gönül Dağı' ndan ayrılmıştı. Hayranlarını oldukça üzen bu gelişme ardından bir oyuncunun daha diziden ayrılacağı haberi geldi.
Gönül Dağı dizisinde rol alan başrol oyuncusu Gülsim Ali İlhan' nin diziden ayrılacağı haberleri yayılmaya başladı. Dizide Dilek karakterine hayat veren Gülsim Ali'nin diziden ayrılacağı öğrenildi. Başrol oyuncusu Gülsim Ali'nin yerine kimin geleceği ise merak konusu oldu. Bu haberin ise dizi hayranlarını oldukça üzeceği düşünülüyor. Peki oyuncu Gülsim Ali kimdir?

'Son kez uyardı'

Uzun zamandır sosyal medya üzerinden tacize uğradığını dile getirerek, son kez uyardığını dile getiren Gülsim Ali İlhan, '2016 yılından beri durmaksızın beni taciz eden E. H. Hakkında açılmış davalara rağmen taciz, cinsel içerikli hakaret dolu mesajlar ile bana rahatsızlık vermekten vazgeçmedin. Dava açmama, defalarca uzaklaştırma kararı almama rağmen bana ulaşmak için her yolu denemeye devam ediyorsun, çalıştığım setlere gidip yanındaki insanlara yalan söyleyip onları kullanarak dekorların içinden çektirdiğin fotoğraflarla 'senin olduğun her yere gelebilirim, kimse beni engelleyemez' diyerek beni tehdit ediyorsun.' sözleri ile paylaşım yapmıştı.

Gönül Dağı dizisinden ayrılacağını öğrendiğimiz güzel oyuncu Gülsim Ali'nin yerine kim geleceği ise merak konusu oldu. Ayrıntılar netleştiğinde tekrar sizlerle paylaşacağız.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar