Jülide Ateş'ten flaş veda kararı

Jülide Ateş'ten flaş veda kararı
Ünlü sunucu ve programcı Jülide Ateş ekrana veda etme kararı aldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşımla seyirciye veda eden Jülide Ateş bir süre o ülkede yaşayacak.

Ünlü programcı Jülide Ateş son dönemin en kaliteli yapımlarından biri olan Jülide Ateş'le 40'a veda ediyor. Flaş bir karar alan Jülide Ateş bir süre Amerika'da yaşayacak. Jülide Ateş'le 40 programı Global Tv'de başlamış ve daha sonra Gain platformuna taşınmıştı. Programa davet edilen konuklar ve 40 cesur soruyla farklı bir formata sahip olan program deneyimli bir ekip tarafından hazırlanıyordu. Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Uçar'ın yapımcılığını üstlendiği program BBO imzası taşıyordu. Jülide Ateş'in sunduğu program dikkat çeken konuk ve konularla gündeme geliyordu. Fakat Jülide Ateş'ten sürpriz bir karar geldi. Ünlü sunucu sosyal medya hesabından seyircilerine veda etti.

Jülide Ateş'ten duygulandıran veda

Gain'de yayınlanan Jülide Ateş'le 40 programı sezon finali yaparken ünlü sunucunun programa veda ettiği haberi geldi. Oğlunun eğitimi için bir süre ABD'de yaşayacağını belirten Jülide Ateş, seyirciye duygusal bir mesajla veda etti. Jülide Ateş Instagram hesabından, "Ruhumu stüdyoda biraz daha tutabilseydim, 40'ın uzun soluklu yolculuğuna benimle devam etmek üzere sevgili yol arkadaşlarım Mahperi ve Şafak'ın elimi sımsıkı tutarak, ‘Yola birlikte devam edelim’ tekliflerini kabul eder ve daha uzun süre görevime devam ederdim. Fakat ruhum gündemden bağımsız; yine filizlenmiş yaprağın açık yeşilini, bebek mavisi gökyüzü üzerindeki tombul bulutları, gidilmemiş mekanlardaki gün batımlarını, rüzgârın şarkısını, deniz dalgasının sevinçli köpüğünü, sevdiklerimle saate bakmadan yapılan sohbetleri özlüyor" ifadelerini kullandı.

Ruhum biraz yavaşlamak istiyor

Jülide Ateş paylaştığı fotoğrafa eklediği nota şöyle devam etti; "Ruhum biraz yavaşlamak, dinlenmek istiyor. Hayatımın rutininden, konfor alanımdan çıkıp varoluşuma farklı değer ve anlamlar katan anlara ihtiyacım var. Siz değerli izleyicilerimize yeniden merhaba demek üzere bir süreliğine gidiyorum. Şimdilik ekrandan uzak, kendime, oğluma, dostlarıma biraz daha yakın, beslenmiş ve tüm kalbimle, ruhumla, gönlümle yeniden karşınızda olana dek şimdilik hoşçakalın."

BBO Yapım imzalı 40 programının yoluna kiminle devam edeceği merak edilirken progrmamın Romanya, Lübnan ve Amerika'da da yayına başlayacağı öğrenildi.

23-06-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar