Gönül Dağı dizisine yeni bir isim eklendi!

Gönül Dağı dizisine yeni bir isim eklendi!
Gönül Dağı dizisine yeni bir isim eklendi! Trt1 ekranlarının sevilen dizisi Gönül Dağı oyuncu kadrosuna yeni bir isim daha dahil oldu.

TRT 1 ekranlarının sevilen Dizisi Gönül Dağı yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Gönül Dağı dizisine yepyeni bir isim daha katıldı. Yönetmen koltuğunda Yahya Samancı'nın yer aldığı dizinin başrollerini Berk Atan ve Gülsüm Ali İlhan üstlenirken oyuncu kadrosunda ise, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Erdal Cindoruk, Ali Düşenkalkar, Yavuz Sepetçi, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Nuri Gökaşan, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Nazlı PınarKaya, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Utku Ateş, Halil Balkanlar, Çiğdem Aygün ve Şebnem Dilligil gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Geleneklerimizi, değerlerimizi ve imkansız aşkın en güzel ve samimi bir şekilde anlatıldığı Gönül Dağı dizisine yepyeni bir isim daha eklendi. Gönül Dağı kadrosunda Fadime karakterini canlandıracak olan Cemre Melis Çınar oyuncu kadrosuna dahil oldu. Peki Gönül Dağı Fadime kimdir? Gönül Dağı Cemre Melis Çınar kimdir? Cemre Melis Çınar kaç yaşında? İşte Gönül Dağı yeni oyuncusu Cemre Melis Çınar ile ilgili tüm detaylar.

Gönül Dağı dizisinde Cemile'nin ablası karakterini canlandıracak olan Fadime, merakla bekleniyor. Fadime'nin neden ablası ve babası ile görüşmediği ise en çok merak edilenler arasında yer almaktadır. 

Yayınlandığı her yeni bölümde reytin rekorları kıran Gönül Dağı dizisinde, Cemile'nin annesi onlar küçük yaşta iken vefat etmiştir. Fadime ise annesi öldükten sonra yıllarca babasını suçlamış ve hiç görüşmemiştir. Babası ise yıllar boyunca evlat hasretiyle yaşamını sürdürmüştür. Peki Gönül Dağı Fadime, babası ile barışacak mı? Merak edilen tüm detaylar ilerleyen bölümlerde belli olacaktır.

Cemre Melis Çınar kimdir?

13 Mayıs 1991 tarihinde dünyaya gelen Cemre Melis Çınar, Ankara doğumludur. Eğtimini Marmara Üniversitesi Televizyon Bölümü'nden mezun olan Cemre Melis Çınar, ilk olarak 2013 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisinde Cariye karakerini canlandırarak ekralara gelmiştir. Günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Fadime karakterini canlandırmaktadır.

Cemre Melis Çınar rol aldığı dizi ve filmler

Yaralı Kuşlar, Bir Umut Yeter, Kaçak Gelinler, Elif, Arka Sokaklar, Muhteşem Yüzyıl, İçimdeki Hazine, Cenaze İşleri.

09-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar