Ramo setinde koronavirüs paniği

Ramo setinde koronavirüs paniği
Ekranların sevilen dizilerinden Ramo'da koronavirüs paniği yaşanıyor. Ramo dizisi ekibi koronavirüs vakalarının artmasından dolayı yeni bölüm çekimleri aksadı.

Ramo dizisi her hafta izleyiciyi ekrana bağlamayı başarıyor. Show Tv'de Cuma akşamları yayınlanan Ramo'nun 12 Mart Cuma günü yeni bölümünün yayınlanmayacağı iddia edildi. Koronavirüs (Covid-19) salgınının yeniden artması yeni önlemlerin alınmasına neden oluyor. Dizi setleri de salgının ilk dönemlerinde çalışmaya ara vermek durumunda kalmıştı. Ramo dizisi setinde de koronavirüs nedeniyle çalışmaların aksadığı iddia ediliyor. Yaşanan koronavirüs paniği nedeniyle Ramo yeni bölüm Cuma akşamı ekrana gelemeyecek.

Ramo 36. Bölüm neden yok?

Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç'in başrollerde oladuğu Ramo dizisi Cuma akşamlarına damga vuran dizilerden. Sevilen dizinin güçlü bir oyuncu kadrosu var. Ramo kadrosunda Mehmet Yılmaz Ak, İlker Aksum, Devrim Özkan, Sacide Taşener gibi birçok başarılı isim yer alıyor. Olgun Şimşek, Yiğit Özşener, Pelin Körmükçü gibi oyuncular ise Ramo yeni sezonda diziye katılmıştı. Show Tv'de en son Ramo 35. Bölüm yayınlanmıştı. Ramo 12 Mart Cuma akşamı ekranda olmayacak. Ramo takipçilerini üzen gelişmenin sette yaşanan koronavirüs paniği nedeniyle ortaya çıktığı iddia edildi.

Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım başrolde

Show Tv'de fenomenleşen Ramo dizisinin birçok hayranı bulunuyor. Ramo izleyicileri diziyi sosyal medya hesaplarından da paylaşıyor. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç çifti ise dizinin en dikkat çeken sahnelerini oluşturouyor. Ramo ve Sibel karakterlerini canlandıran ünlü isimler Ramo takipçilerinin gözdesi. Aksiyon sahneleri ile de beğenilen Ramo dizisinde Murat Yıldırım'ın oyunculuğu da göz dolduryor. BKM imzalı Ramo dizisi ünlü yönetmen M. Çağatay Tosun tarafından çekiliyor. Ramo dizisinin senaryosu ise Seda Karaoğlu, Toprak Karaoğlu ve Birol Tezcan tarafından kaleme alınıyor.

Ramo 35. Bölümde neler oldu?

Ramo 35. Bölümde yine heyecan doruktaydı. Korkutla işbirliği yapan Mazhar'a Ramo öfkelidir. Öldü sanılan Yıldırım sapa sağlam ayaktadır ve karşılarına çıkar. Şerif'in de Ramo ile ilgili planları vardır. Ramo bir dönüm noktasındadır. Hayatı uğruna verdiği kararların yanın da bir de Sibel'le uğraşmaktadır. Sibel Hasan'ın gerçeklerle yüzleşmesi gerektiğini söyler.

09-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar