Yasak Elma dizisinde şok ayrılık!

Yasak Elma dizisinde şok ayrılık!
Yasak Elma dizisinde şok ayrılık. Fox Tv kanalı Yasak Elma dizisi oyuncularından birisi daha kadrodan eksiliyor. İşte Yasak Elma dizisinden ayrılan isim.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yasak Elma dizisi senaryosu hemen herkesin beğenisini kazanmış durumda. Yasak Elma dizisinde şok ayrılık! 4 sezon boyunca seyicisi ile buluşan Yasak Elma, reyting sıralamalarında da başarısını kanıtlıyor. Yasak Elma oyuncu kadrosunda yer alan Mahmut karakterinin diziden ayrılıyor mu? sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki Yasak Elma Mahmut karakteri kimdir? Yasak Elma yeni bölüm izle.

Yasak Elma dizisinde şok ayrılık!

Med Yapım öncülüğünde ekranlara gelen Yasak Elma dizisinin yönetmen koltuğunda Murat Öztürk otururken, senaryosunu ise Melis Civelek ve Zeynep Gür üstlenmektedir. Başarılı bir kadroya sahip olan Yasak Elma dizisinin Mahmut karakterini canlandıran Mert Altınışık, ilerleyen bölümde diziden ayrılacağını öğrendik. Yasak Elma dizisinde şok ayrılık! 86. yeni bölümde Yasak Elma dizisine dahil olan Mert Altınışık, dizide Mahmut karakterini canlandırmaktaydı. Yasak Elma Mahmut karakteri 102. yeni bölümde diziden ayrılacak. Peki Yasak Elma Mahmut karakteri neden diziden ayrılıyor? Yasak Elma Mahmut ölecek mi? Yasak Elma Mahmut diziye dönecek mi? İşte Yasak Elma Mahmut Elma Mahmut karakteri ile ilgili tüm merak edilenler.

Yasak Elma dizisinde Mahmut karakteri Şahika ile yaşadıkları sıkıntı nedeniyle boğuşurken ölmüştür. Mahmut, 102. yeni bölümde hayatını kaybedecek ve diziden ayrılacak. Yasak Elma Mahmut karakterinin diziden neden ayrıldığını merak edenler için ise Mahmut karakterinin hikayesinin bittiğini yani senaryo gereği ayrıldığını söyleyebiliriz.

Yasak Elma Mahmut (Mert Alınışık) kimdir?

14 Mayıs 1986 tarihinde dünyaya gelen Mert Altınışık, Bursa doğumludur. Eğitimini Bursa Uludağ Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlayan Mert Altınışık bir çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Günümüzde ise Yasak Elma dizisinde rol almaktadır.

Mert Altınışık rol aldığı dizi ve filmler

Oyuncu Mert Altınışık, Bir Mucize Lazım Bana, Tiramisu, Hercai, Meryem, Firar Firar, Beni Affet, Türkan T, Kavak Yelleri gibi oldukça başarılı projelerde rol almıştır.

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Yasak Elma, yepyeni bölümleri ile her Pazartesi 20:00'de sizlerle!

09-03-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar