Oya İloğulları'nın Yeni Adresi Belli Oldu

Oya İloğulları'nın Yeni Adresi Belli Oldu
Son olarak Gönül Dağı dizisinde Elvan karakterine hayat veren genç ve güzel oyuncu Oya İloğulları’nın yeni sezonda rol alacağı dizi belli oldu.

Televizyon ekranları için hazırlanan pek çok dizi yayına girdi, bazılarının çekimleri halen devam ederken bazı projeler ise henüz hazırlık aşamasında. Seyircinin birbirinden ünlü isimlerle dolu dizileri heyecanla ve merakla takip ettiği televizyon ekranlarında reyting mücadeleleri ise hızlı başladı ve erken finaller de duyulmaya başlandı. Henüz hazırlık aşamasında olan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Güzel Günler dizisinin çekimleri ise devam ediyor. Bugüne kadar birbirinden ünlü isimlerin yer dahil olduğu Güzel Günler dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak Gönül Dağı dizisinde Elvan karakterini canlandıran genç ve güzel oyuncu Oya İloğulları dahil oldu. Gönül Dağı dizisindeki performansıyla yapımcıların dikkatini çeken genç oyuncunun yeni dizisinde oldukça kritik bir karaktere hayat vereceği öğrenildi.

Gönül Dağı’nın Elvan’ı Güzel Günler’in Alya’sı Oldu

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Elvan karakteriyle seyirci karşısına çıkan genç ve güzel oyuncu Oya İloğulları yeni sezonda rol alacağı diziyle el sıkıştı. TMC Film tarafından hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Selin Tunç’un kaleme aldığı ve yönetmen koltuğunda Osman Taşçı’nın oturduğu Güzel Günler dizisi TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacak. Cast çalışmaları devam eden dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Binnur Kaya, Ecem Erkek, Leyla Tanlar, Burak Dakak, Zeynep çamcı, Yıldıray şahinler, Olgun Toker, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler gibi ünlü oyuncular yer alıyor. Diziye son olarak ise genç ve yetenekli oyuncu Oya İloğulların dahil oldu. Oya İloğulları’nın dizide Burak Dakak’ın canlandıracağı Mihran’ın nişanlısı Alya olacağı öğrenildi. Dizinin çekimlerinin ise devam ettiği öğrenilirken yakın bir zamanda dizinin TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşacağı öğrenildi. Dizi beşik kertmesi iki gencin hikayelerini konu alıyor.

Oya İloğulları Kimdir?

Gönül Dağı dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Oya İloğulları 1999 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversitede oyunculuk üzerine eğitim alan genç ve güzel isim daha sonra tiyatro sahnelerinde boy göstermeye başlamıştır. Daha önce bazı reklamlarda rol alan Oya İloğulları ilk dizi seti tecrübesini TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül dağı dizisi ile yapmıştır. Dizide Elvan karakteriyle başarılı bir dönem geçiren oyuncunun performansı herkes tarafından beğenilmiştir.

30-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar