Gönül Dağı Mihriban (Hande Nur Tekin) Kimdir?

Gönül Dağı Mihriban (Hande Nur Tekin) Kimdir?
TRT 1’in ilgiyle izlenen dizisi Gönül Dağı’nın Rıfat’ı annesinin istediği Mihriban ile evlendirildi. Gönül Dağı Mihriban kimdir merak ediliyor. Hande Nur Tekin kimdir?

Cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Gönül Dağı, TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Bir Anadolu masalı diye hikayesini Anadolu’nun sıcaklığından esinlenerek işleyen Gönül Dağı dizisinin sürükleyici hikayesi devam ederken, dizinin yönetmen koltuğunda Yahya Samancı, Senaristleri Ali Asaf Elmas, Mustafa Becit, Teoman Gök’ün kaleme aldığı, yapımcılığını Ferhat Eşsiz’in üstlendiği Gönül Dağı’nın başrollerini Berk Atan (Taner), Gülsüm Ali İlhan (Dilek), Ecem Özkaya (Zahide), Ferdi Sancar (Dolmuşçu Sefer), Cihat Süvarioğlu (Ramazan Kaya), Semih Ertürk (Veysel Kaya) ve Nazlı Pınar Kaya (Cemile) paylaşıyor. Gönül Dağı’nın sevilen oyuncularından biri de Hüseyin Sevimli’nin canlandırdığı kahveci Rıfat karakteridir. Diğer bir adıyla kellerin Rıfat. Rıfat’ın evlendirildiği kız kim merak ediliyor? Gönül Dağı’nda Mihriban karakterine hayat veren Hande Nur Tekin kimdir? İşte merak edilenler…

Gönül Dağı Mihriban Kimdir?

Sevilen dizi Gönül Dağı’nda Kellerin Rıfat, kendi gibi Gedelli’de oturan, görme engelli Meryem ile bir gün karşılaşır, ilk görüşte ona aşık olur. Meryem’i hergün görmeye gider, etrafında döner, bir günde Meryem’in onu farketmesi ile tanışırlar. Çok iyi arkadaş olan ikili daha sonra birbirlerinden hoşlanır. Fakat Rıfat, annesi ile tanıştırdığında annesi kızın görmüyor olmasından kaynaklı Meryem’i gelin olarak istemez. Rıfat ise çok aşıktır, bu durum onu yıldırmaz.


Meryem’in gözlerinin bir ameliyat sonrasında açılma ihtimalini öğrenince, kahvesini satmaya kalkar ve Meryem’in gözleri açtırmak ister. Meryem ameliyat olur, gözleri açılır. İlk işi Rıfat’ı görmektir. Fakat gözleri görmeye başlayan Meryem, Rıfat’ı tanıyamaz. Taner’i Rıfat sanır. Daha sonra Rıfat’ı öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Evlilik yoluna giren Meryem ile Rıfat, Meryem’in gözlerinin görmesi ile herşey tepetaklak olur. Meryem ağlayarak Rıfat’tan uzaklaşır. Sonunda bu durumu Rıfat’a da söyler. Ben seni sevmiyorum. Sen benim düşündüğüm gibi biri değilmişsin, yapamıyorum der. Bunu duyan Rıfat çok üzülür. Meryem dizinin 60. Bölümünde Rıfat’tan ayrılır. Hatta Gedelliyi terk eder.



Rıfat ise bu ayrılığın ardından kendini Gönül Dağı’na vurur ve akli melekelerini kaybetmiş durumdadır. Bütün Gedelli halkı onu arar bulur, bulunduğu halini görenler çok üzülür, ellerinden geleni yaparlar ama düzelmez. Rıfat’ın Annesi de Divane olan oğlunun durumuna üzülür ve onun bu durumundan anca evlenerek kurtulabileceğine inanır.


Rıfat’ın annesi bir gün Rıfat için uygun bir kız bulur. Başka bir köyden kasabaya yeni gelen, güzeller güzeli Mihriban’dır. Mihriban ile Rıfat evlenir.



Mihriban, mavi gözleri ile, güzelliği ve masumluğu ile izleyicinin de dikkatini üzerine çekti. Rıfat’ın durumunu yadırgamayıp  ona şevkat gösteren Mihriban merak ediliyor. İlerleyen bölümlerde Rıfat’ın bu durumuna, Mihriban iyi gelecek mi bunu izleyerek göreceğiz.


Hande Nur Tekin Kimdir? Hande Nur Tekin Kaç Yaşında, Nereli?

Gönül Dağı dizisinde Mihriban karakteri ile tanınan Hande Nur Tekin, 22 yaşındadır. İstanbul da doğan güzel oyuncu, İstanbul üniversitesi tiyatro bölümünde mezun olmuştur.

İlk kez Gönül Dağı dizisi ile oyunculuk kariyerine başlamış olan Hande Nur Tekin hakkında fazla bilgi bulunmamakta. Sosyal Medyada aktif olan oyuncunun şimdilik 4.836 takipçisi bulunuyor. Hande Nur Tekin İnstagram paylaşımları ise Gönül Dağı dizisinden sonra gündeme bomba gibi düştü. Güzelliğini görenler gözlerine inanamadı. İşte o paylaşımların bazıları…














01-05-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar