Demirhan Demiroğlu İçimizdeki Ateş Dizine Katıldı

Demirhan Demiroğlu İçimizdeki Ateş Dizine Katıldı
Atv ekranlarında yaz sezonunda yayınlanacak ve dört gencin hikayesini anlatacak İçimizdeki Ateş dizisine yeni bir oyuncu daha katıldı.

Yaz sezonu dizilerinin hazırlıkları bütün hızıyla ve yoğunluğuyla devam ediyor. Yapım şirketleri televizyon kanalları için hazırladıkları dizileri bir an önce çekim için hazır hale getirmek ve yine belirlenen tarihte yayına yetiştirmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Pek çok yaz dizisinin bir bir yayına girmeye başladığı bu günlerde Fabrika Yapım tarafından hazırlıkları sürdürülen İçimizdeki Ateş dizisi de Atv için hazırlanıyor. Bir gençlik dizisi olarak projelendirilen İçimizdeki ateş için şu sıralar Fabrika Yapım yoğun bir cast çalışması yapıyor. Hikayede yer alan karakterler için belirlenen oyuncu adaylarıyla görüşmeler yapılırken bazı oyuncularla da anlaşmalar imzalanıyor. Dizide Mert Karaman karakteri için uzun süredir çalışma yürüten Fabrika Yapım sonunda bu karakteri canlandıracak oyuncuyu buldu.

Demirhan Demiroğlu Mert Karaman’ı Canlandıracak

Senaryosu Nimet Erdem ve Veli Kaya tarafından kaleme alınan ve yönetmen koltuğunda Murat Onbul’un oturacağı yeni yazlık dizi İçimizdeki Ateş’in cast çalışması devam ediyor. Fabrika Yapım tarafından Atv için hazırlanan ve dört gencin hikayesini anlatacak yaz dizisi merakla beklenen diziler arasında. Yaşları birbirine yakın dört gencin çarpıcı ve etkileyici hikayesinin anlatıldığı İçimizdeki Ateş’te bu dört gençten biri olan Mert Karaman karakterini son dönemin genç yeteneklerinden biri olan Demirhan Demiroğlu canlandıracak. Yaz sezonuna damgasını vurması beklenen dizilerden biri olan İçimizdeki Ateş bir gençlik dizisi olarak projelendirilse de dram, macera ve aşk konseptini de içinde barındırıyor. Dizi kanalın umut bağladığı ve reyting alacağına kesin gözüyle baktığı projelerden biri olarak öne çıkıyor.

İçimizdeki Ateş Dizisi Oyuncuları

Fabrika Yapım tarafından hazırlıklarında sona gelinen ve bayram sonrası sete çıkarak çekimlere başlayacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin castında sona gelindi. Birbirinden başarılı isimlerle anlaşmaya varan Fabrika Yapım son isimleri de belirleyerek artık dizinin çekimine yoğunlaşmak istiyor. Oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizide Atakan Hoşgören Ege, İpek Filiz Yazıcı Hale, Burak Sevinç Doğan, Ceren Benderlioğlu Tülin, Gizem Arıkan Bahar ve Demirhan Demiroğlu da Mert Karaman karakteriyle seyirci karşısına çıkacak. Dizinin çekimleri çok yakında başlayacak ve haziran başında da seyirciyle buluşacak.

30-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar