Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'in yüzü gülecek!

Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'in yüzü gülecek!
Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'in yüzü gülecek! Sefer evleniyor mu? Zahide ile Sefer evleniyor. Gönül Dağı canlı izle. Gönül Dağı izle.

Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'e müjdeli haber var. Gönül Dağı Sefer karakteri kimdir? Gönül Dağı Sefer ile Zahide evleniyor mu? Gönül Dağı Zahide kimdir? Gönül Dağı yeni bölüm canlı izle. Gönül Dağı full hd izle. Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'in yüzü gülecek! Gönül Dağı oyuncuları kimler. Gönül Dağı nerede çekiliyor?

Ekranların sıcacık dizisi Gönül Dağı her cumartesi yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisi izleyenlerin gönlünü kazanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan Gönül Dağı yeni bölümde Zahide'nin velayet davasında tüm gedelli Sefer için seferber olmuştu. Amcaoğullarına herkesi toplayarak mahkemeye gitmiş ve Sefer'in ne kadar iyi bir insan olduğunu kanıtlamaya çalışmışlardı. Sefer'in bu zamana kadar yaşadığı talihsizlikler son buluyor. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Sefer'in yüzü gülecek.

Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'in yüzü gülecek!

Mahkeme salonunda birlik beraberliğin, sevginin ve aile olmanın sevincini en içten hisseden Sefer için müjdeli haber geliyor. Gönül Dağı 27. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanda Zahide çocuklarının velayetini almanın sevinci ile Sefer'e müjdeli haberi verir. Artık önlerinde bir engelin kalmadığını söyleyen Zahide, bayramdan sonra düğün işini halledelim mi? der. Bu sözlerin karşısında şaşkınlıkla kabul eder ancak bir sorun vardır. Selami ve Keriman Sefer'in evinde kalmaktadır. Gönül Dağı yeni bölümde Sefer'in bu sorunu nasıl aşacağı merak ediliyor.

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Gönül Dağı dizisinin başrollerinde Berk Atan, Gülsim Ali, Ecem Özkaya'ın yer aldığı Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosunda, Ferdi Sancar, Semih Ertürk, Utku Ateş, Çiğdem Aygün, Feyza Işık, Ali Düşenkalkar, Ferhat Eşsiz, Hazal Çağlar, Eser Eyüpoğlu gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

Gönül Dağı Sefer (Ferdi Sancar) kimdir?

24 Mart 1980 yılında dünyaya gelen Ferdi Sancar, İstanbul doğumludur. İlk olarak Büyükçekmece Bedia Muvahhit Tiyatro'sunda rol almaya başlayan Ferdi Sancar, ilk olarak 2011 yılında Düz Adam ile ekranlara gelmiştir. Birbirinden başarılı dizi ve sinema filmlerinde rol alan Ferdi Sancar, günümüzde ise Trt 1 kanalında yayınlanmaya devam eden Gönül Dağı isimli dizide Sefer karakterine hayat vermektedir.

03-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar