Tarkan, Yıldız Tilbe'yi reddetmişti! Gülşen'in yanıtı ise merakla bekleniyor

Tarkan, Yıldız Tilbe'yi reddetmişti! Gülşen'in yanıtı ise merakla bekleniyor
Tarkan, Yıldız Tilbe'yi reddetmişti! Gülşen'in yanıtı ise merakla bekleniyor. Yıldız Tilbe'nin yeni akımı. Yıldız Tilbe kimdir?

Yıldız Tilbe, Tarkan'dan red yedi. Tarkan sosyal medyada bir akıma katılan Yıldız Tilbe'yi reddetti. Tarkan, Yıldız Tilbe'yi reddetmişti! Gülşen'in yanıtı ise merakla bekleniyor Tarkan'ı sosyal medyada akıma davet eden Yıldız Tilbe'ye şok. Yıldiz Tilbe akımı. Yıldız Tilbe kimdir? Tarkan kimdir? Gülşen kimdir?

Tarkan, Yıldız Tilbe'yi reddetmişti! Gülşen'in yanıtı ise merakla bekleniyor

Pandemi döneminde zor günler yaşayan ünlü isimler tarafından sosyal medya başlatılan bir akıma Yıldız Tilbe'de katıldı. Megastar Tarkan'ın Kış Güneşi adlı şarkısını seslendiren Yıldız Tilbe, 'Tarkan' a pas atıyorum' dedi. Ancak Tarkan Yıldız Tilbe'nin akımını reddetti.
#Hepimiziçinsesvertürkiye etiketi ile bir akım başlatan sanatçılar ilk çağrılarını Murat Kekili'ye yapmışlardı. Murat Kekili ise Delikanlım adlı şarkı ile topu Yıldız Tilbe'ye atmıştı. Ardından ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, megastar Tarkan'a Kış Güneşi şarkısı ile seslendi. 'Tarkan topu sana attım, sen de kime istiyorsan ona at. Bir tane de Orhan Gencebay şarkısı atmak isterdim ama tek top hakkım var galiba...' diyen Yıldız Tilbe'ye yanıt gecikmedi.
Ünlü şarkıcı Tarkan, aklımdan habersiz Yıldız Tilbe'ye yanıt vererek, 'Yıldız’ım sen benim kıymetlimsin, seni çok severim ve geri çevirmek hiç istemem ama bu challenge’ın nasıl bir amaca hizmet edeceğini pek anlamadım doğrusu ve bir parçası olmak da gelmedi içimden ne yalan söyleyeyim. O yüzden sen en iyisi topu benden geri al, bir başkasına atıver.' dedi.

Megastar' a teşekkür eden Yıldız Tilbe bu sefer topu Gülşen'e atarak, 'Gülşen sana müzisyenler için bir challenge yolluyorum, ne istiyorsan yap' sözlerini kullandı. Ünlü şarkıcı Gülşen'in vereceği yanıt ise oldukça merak edilmekte.

Yıldız Tilbe kimdir?

16 Temmuz 1966 yılında dünyaya gelen Yıldız Tilbe, İzmir doğumludur. İlk olarak 1990 yılında bir kulüpte sahneye çıkmaya başlayan Yıldız Tilbe, 18 yaşında dünya evine girmiş ancak daha sonra boşanmıştır. Bir kız evladı vardır. Sayısız besteleri ve albümleri olan Yıldız Tilbe, bir çok ödüle layık görülmüştür. Günümüzde ise pandemide sanatçıların #hepimiziçinsesvertürkiye adında bir akıma katılarak sanatçılara destek olmak istemiştir.

03-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar