Gönül Dağı’nda Bir Ayrılık Daha

Gönül Dağı’nda Bir Ayrılık Daha
TRT 1 ekranlarının sevilen ve bu sezon 4. Sezonuyla ekranlara gelecek olan başarılı ve reytingi yüksek dizisi Gönül Dağı’nda üzen bir ayrılık yaşandı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve son üç sezona damgasını vuran başarılı ve reytingi yüksek dizi Gönül Dağı 4. Ve yeni sezonuna yine iddialı bir şekilde hazırlanıyor. Köprü Film tarafından hazırlanan ve cumartesi akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni Gönül Dağı bu sezon final sezonu ile seyircisiyle buluşacak. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı ve yayınlandığı üç sezon boyunca insan hikayelerine ağırlık veren ve pek çok oyuncunun kadrosunda yer aldığı ve ayrıldığı dizi Gönül Dağı 4. Sezon hikayesi için özel bir konsept çalıştı. Final sezonu olacağı için dizinin hikayesinin 8 yıl ileri bir zamana atlayacağı Gönül Dağı’nın oyuncu kadrosunda yeni konsept sebebiyle ayrılıklar ve yeni katılımlar yaşanmaya devam ediyor. Bir kasabada yaşayan insanların hikayesinin üç amcaoğlu özelinde ele alındığı ve dram ve aile türünde hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda uzun zamandır yer alan ve dizide sağlık ocağında çalışan Elif Hemşire karakterine hayat veren güzel oyuncu Zümre Meğreli diziyle vedalaştı.

Elif Hemşire (Zümre Meğreli) Veda Etti

Köprü Film tarafından hazırlanan ve cumartesi akşamları TRT 1 ekranlarında yayınlanan reytingi yüksek Göbnül Dağı’nda beklenmeyen bir ayrılık yaşandı. Aldığı reytingle günün en iyi yapımı olan ve üç sezondur liderliği başka hiçbir yapıma kaptırmayan Gönül Dağı 4. Sezonu için çalışmalarını hızlandırdı. 4. Sezon planlamasında dizinin ana karakterlerinden olan ve ilk sezondan beri hikayede yer alan genç ve güzel oyuncu Zümre Meğreli dizinin kadrosuyla yollarını ayırdı. Elif Hemşire karakteriyle seyircinin sevdiği oyunculardan olan Zümre Meğreli Gönül Dağı’nın sevilen oyuncularından biriydi. Geçtiğimiz sezon dizinin hikayesine sonradan katılan ve Serkan Kuru’nun canlandırdığı Doktor Kenan karakteri ile evlenmişti. Oyuncunun hikayeye veda etmesi sevenleri ve dizi izleyicileri arasında üzüntüye sebep oldu.

Ecem Özkaya da (Zahide) Ayrıldı

Öbür taraftan dizinin ilk bölümünden itibaren hikayede yer alan ve dizinin ana karakteri Taner’in ablası Zahide karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ecem Özkaya da diziye veda etti. Zaman atlaması sebebiyle hikayesi sonlanan oyuncu dizinin ilk bölümünden itibaren hikayede yer aldı ve seyircinin sevdiği isimlerden oldu. Dizide Sefer karakteri ile evli olan Zahide aynı zamanda Erkan’ın da annesiydi.

06-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar