Gülseren Budayıcıoğlu'na mahkemeden şok!

Gülseren Budayıcıoğlu'na mahkemeden şok!
Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin uyarlandığı eserlerin yazarı Gülseren Budayıcıoğlu, bir çalışanından dolayı mahkemeye zorla getirilecek.

Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilere ilham kaynağı olan yazar Gülseren Budayıcıoğlu'na mahkemeden şok karar çıktı. Mahkemeye zorla getirilecek olan ünlü psikolog ve yazarın neyle suçlandığı ve dava süreci merak ediliyor. Kitaplarıyla dizilere esin kaynağı olan Gülseren Budayıcıoğlu kimdir? Şimdi detaylar

Gülseren Budayıcıoğlu'na mahkemeden şok!

İstanbullu Gelin, Camdaki Kız, Masumlar Apartmanı, Kırmızı Oda ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerin uyarlandığı eserleriyle meşhur olan Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu, zor günlerden geçiyor. Kliniğinde çalışan Kübra Arlı Bosuter hakkında açılan tazminat davasında tanık olarak dinlenilmek istenen ancak mahkemeye gelmeyen Budayıcıoğlu mahkemeye zorla getirilecek.

Budayıcıoğlu neyle suçlanıyor?

KRT Tv'nin verdiği habere göre Kök hücre tedavisi doktoru Yüksel Büküşoğlu bir süre beraber çalıştığı psikolog Kübra Arlı Bosuter hakkında dava açtı. Mahkeme; Bosuter'in çalıştığı kliniğin sahibi olan Prof. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nu tanık sıfatıyla görüşlerine başvurmak amacıyla mahkemeye çağırdı. Daha önce tüm çağrılara rağmen mahkemeye gelmeyen Budayıcıoğlu için karar belli oldu. Çağlayan Adalet Sarayı'ndaki İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi, 28 Eylül günü görülecek duruşmaya Gülseren Budayıcıoğlu'nun polis eşliğinde zorla getirilmesine karar verdi. 28 Eylül Salı günü görülecek davada Budayıcıoğlu ile ilgili gelişmeleri takipçilerimize duyuracağız.

Gülseren Budayıcıoğlu Kimdir?

1947 Ankara doğumlu yazar, Ankara Tıp Fakültesi mezunudur. 1968 yılında TRT'nin açtığı spikerlik sınavını kazanan Budayıcıoğlu bir süre sunuculuk yaptı. 23 yıl Ankara’da serbest hekim olarak çalıştıktan sonra Ankara’da Türkiye’nin ilk ve tek psikiyatri merkezi olan ve ülkemizdeki her kesimden insanın başvurabileceği Özel Madolyon Psikiyatri Merkezi'ni kurdu. Madolyon adındaki bu merkez, onu yazarlık dünyasına taşıyan ‘Madalyonun İçi’ hikaye kitabına isim oldu. Hikaye kitabıyla  edebiyat dünyasına adım atan Gülseren Budayıcıoğlu, farklı tanı gruplarından hastalarıyla olan görüşmelerini, tedavi şeklini ve hastalarının geçirdikleri değişimleri yazdığı kitaplarıyla tanındı. Son zamanlarda toplumun bozulan psikolojisiyle popülaritesi artan bu kitaplardan çok sayıda diz,ekranlarımızda gösterime girdi. 

Yayınlanan Kitapları

Madalyonun İçi
Günahın Üç Rengi
Madalyonun Öteki Yüzü
Hayata Dön
Kral Kaybederse
Camdaki Kız

28-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar