Nusret Geçmişini Unutmadı

Nusret Geçmişini Unutmadı
Ünlü isim Nusret Gökçe tuz serpme hareketiyle tüm dünya tarafından tanınan biri. Ancak o geçmişini hiç bir zaman unutmadı.

Magazin dünyasında hemen her gün bir haberi çıkan ve yaptığı ilginç ve değişik hareketlerle gündem olmayı başaran ünlü restoran sahibi Nusret Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla yine magazin sayfalarına konu oldu. Tuz serpme hareketiyle dünya çapında bir üne kavuşan Nusret Gökçe sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda “sıfırdan başladım” notuyla bir video paylaştı. Kısa süre içerisinde binlerce beğeni alan videoda ünlü isim ilk günden itibaren çalışma hayatının içinde yer aldığını ve bugünlere dişiyle tırnağıyla çalışarak geldiğini anlattı. Geçmişini hiç unutmayan ve saklamayan ünlü isme paylaşımı sonrası pek çok takipçisi tarafından yorumlar yapıldı ve paylaşımı gündem oldu.

Sıfırdan Başladı

Salt Bae rüzgarıyla bir anda ülkemizde ve tüm dünyada büyük bir şöhret yakalayan ve sosyal medya hesabını 36,5 milyon kişi takip eden ünlü isim Nusret Gökçe bugün yine bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takipçileriyle bir video paylaşan ünlü isim videosunda sıfırdan başlayarak bugünlere geldiğini anlattı. Dünyanın dört bir tarafında pek çok restoranı bulunan ünlü isim henüz 10 yaşındayken iş hayatına atıldığını anlattı ve bugünlere gelmesinin hiç de tesadüf olmadığını takipçileriyle paylaştı. Bu paylaşımı takipçileri tarafından binlerce beğeniyle karşılık bulan ünlü isme ayrıca pek çok yorum geldi. Çoğu takipçisi yorumunda her şey kafada bitiyor, azim ve başarı, başar asla tesadüf değildir gibi yorumlar yaptı. Özellikle tuz serpme hareketiyle tanınan ünlü isim zaman zaman değişik yemek teknikleri ve özellikle altın tozuna sarılmış etlerle de gündeme geliyor.

Nusret Gökçe Kimdir?

Tuz serpme hareketiyle tüm dünya tarafından tanınan ve artık bu hareketi bir marka olan ünlü isim Nusret Gökçe 1983 yılında Erzurum’da dünyaya gelmiştir. Maddi sıkıntılardan dolayı küçük yaşlardan itibaren iş hayatına atılan Nusret Gökçe ilk olarak kasap olarak çalışmaya başlamıştır. Uzun zaman kasaplık yapan ve bu sayede işinin temellerini atan ünlü isim ilk kurumsal iş tecrübesini 2007 yılında bir restoranda çalışarak yaşadı. Daha sonra pek çok kez yurt dışına çıkan ve burada işinin inceliklerini öğrenen Nusret 2010 yılında ilk restoranını açtı. Daha sonra hızla büyüyen ünlü isim tüm dünya tarafından tanınan biri haline geldi.

17-07-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar