Gülse Birsel’den Jet Sosyete’ye Veda Mesajı!

Gülse Birsel’den Jet Sosyete’ye Veda Mesajı!
Jet Sosyete son bölümü 6 Mayıs Çarşamba akşamı ekranlara gelecek 59. Bölümüyle ekranlara veda ediyor. Yapımın senaristi Gülse Birsel duygusal bir veda mesajı yayınladı.

Bir program daha geri dönmemek üzere ekranlara veda ediyor ve arşivlerin tozlu raflarındaki yerini alıyor. 2018 yılında Star Tv’de başlayan ve daha sonra Tv 8’e transfer olan ve ardından Puhutv’de yayınlanmaya başlayan ve son olarak tekrar başladığı yere Star Tv’ye dönen ekranların eğlenceli yapımı Jet Sosyete 6 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanacak son bölümüyle ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. BKM Yapım tarafından hazırlanan ve Gülse Birsel’in senaristliğini yaptığı ve aynı zamanda oyuncu olarak da yapımda yer aldığı Jet Sosyete’nin final yapacak olması dolayısıyla Gülse Birsel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak seyirciye veda etti. Birsel mesajında seyirciye teşekkür ederken aynı zamanda yeni projeler içinde müjde verdi. İşte Gülse Birsel’in duygusal veda mesajı!

Gülse Birsel’den Duygusal Veda Mesajı!

Jet Sosyete’nin senaristi ve aynı zamanda oyuncusu olan Gülse Birsel paylaştığı duygusal veda mesajında seyirciye teşekkür ederek son sözlerini söyledi. Gülse Birsel mesajında “Şuan yine galiba sabah 2 filan. Jet Sosyete’nin final bölümünün son sahnesini çekiyorum evde. 2017’nin aralığında biz Jet Sosyete için çalışmaya başladık. Siz 2018 başında zannediyorum ocak ayında seyretmeye başladınız. Bu güne kadar da seyrettiniz. Şu an 59. Bölümümüzün yani final bölümümüzün son sahnesini çekiyorum. Bizimle birlikte bu hikayeyi takip ettiğiniz için, bizi sevdiğiniz için, birlikte güldüğünüz için çok çok çok teşekkür ederiz. Jet sosyetenin hikayesi bitti, ama bambaşka hikayelerde daha da güzel günlerde tekrar görüşmek üzere. Hoşça kalın. Çok çok teşekkür ederiz seyrettiğiniz ve güldüğünüz için.” İfadeleriyle seyirciye veda etti ve başka projelerin de müjdesini verdi.

Jet Sosyete!

2018 yılında seyirciyle buluşan ve Star Tv’de yayınlanmaya başlayan Jet Sosyete BKM Yapım tarafından hazırlandı. Gülse Birsel tarafından kaleme alınan yapımda Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Gülse Birsel, Hasibe Eren, Sarp Apak, Şahin Irmak, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Ecem Uzun ve Emre Taştekin gibi oyuncular yer aldı. Sık sık final yaptı yapacak söylentilerinin gölgesinde 59 bölüm seyirciyle buluşan yapım son bölümü olacak olan 59. Bölümle 6 Mayıs Çarşamba akşamı seyircinin karşısına son kez çıkacak. Bizde Gülse Birsel gibi Jet Sosyete’nin tüm ekibine, oyuncularına teşekkür ediyoruz böyle eğlenceli bir yapımı bize seyrettirdikleri için.

29-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar