Güven Bana Filminin Çekimleri Başladı

Güven Bana Filminin Çekimleri Başladı
Selçuk Aydemir tarafından senaryosu yazılan ve yönetilecek olan Güven Bana filmi birbirinden ünlü oyuncu kadrosuyla sete çıktı ve çekimler başladı.

Peş peşe sete çıkan yapımlar dizi ve film sektöründe tam anlamıyla bir bayram havası yaşatıyor. Oyuncular bir diziden bir başka diziye bir filmden başka bir sete koşuyorlar. O kadar çok yapım sete çıktı ki oyuncular ve çalışanlar gece gündüz çalışıyor. Usta isim Selçuk Aydemir tarafından kaleme alınan ve yönetilecek olan ve büyük bir bütçe ve güçlü bir oyuncu kadrosuna sahip Güven Bana isimli filmde sete çıkarak çekime başlayan yapımlardan biri. Aytaç Medya tarafından hazırlanan komedi filmi 2022 sinema sezonun da vizyona girecek. Filmin çekimleri tüm kadronun hazır olduğu bir ortamda başlarken çekimlerin ortalama olarak 5 – 6 hafta arasında sürmesi bekleniyor. Yüksek bütçesiyle dikkat çeken film şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

Güven Bana Sete Çıktı

Aytaç Medya tarafından hazırlıkları süren ve sinema sektörünün merakla beklediği filmlerden olan Güven Bana sete çıktı ve çekimlere başladı. Uzun süren bir hazırlığın ardından sete çıkan filmin yönetmen koltuğunda aynı zamanda filmin senaryosunu da kaleme alan Selçuk Aydemir oturuyor. Komedi türünde olan filmin kadrosunda ise birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Filmde, Cihangir Ceyhan, Okan Çabalar, Pelin Karahan, Ufuk Bayraktar, Köksal Engür, Serap Önder, Zihni Göktay, Erdal Özyağcılar, Özgür Emre Yıldırım, Onur Gökçek, Kıvanç Baran Aslan, Tuncay Beyazıt, Korhan Herduran gibi usta isimler yer alıyor. Film sete çıkarak çekimlere başladı.

Komedi Filmi

Birbirinden usta isimlerin yer aldığı ve güçlü oyuncu kadrosu kadar güçlü bütçesiyle de adından söz ettiren Güven Bana filminin geçtiğimiz günlerde Beykoz Kundura Fabrikasında yapılan okuma provaları oldukça keyifli geçmiş ve oyuncular yazılan senaryoyu oldukça beğenmişlerdi. Filmin aynı etkiyi vizyonda da göstermesi bekleniyor. Komedi türünde olacak filmin çekimleri İstanbul ilçeleri ve çevresinde gerçekleştirilecek. Çekimlerin ardından filmin kurgusu için post aşamasına geçilecek ve ardından 2022 yılında film sinema severlerle buluşacak. Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ın filmin çekimi için halen TRT 1 ekranlarında yayınlanan Balkan Ninnisi dizisinden izin aldığı öğrenildi. Çekimleri tamamlanacak oyuncunun tekrar Makedonya’ya döneceği ve dizinin çekimlerine katılacağı öğrenildi.

04-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar