Yalnız Kurt bitiyor mu?

Yalnız Kurt bitiyor mu?
Dikkat çeken dizilerden biri olan Yalnız Kurt için çeşitli iddialar ortaya atıldı. Atv'de yayınlanan Yalnız Kurt bitiyor mu? Yalnız Kurt dizisi final mi yapacak?

Osman Sınav tarafından hazırlanan Yalnız Kurt dizisi sezonun en iddialı yapımlarından biri olarak ekrana geliyor. Atv'de yayınlanan Yalnız Kurt senaryosu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyordu. Sevilen dizi hakkında sezon sonuna doğru çeşitli iddialar gündeme geldi. Yalnız Kurt dizisinin biteceği yönündeki iddialar ise dizinin takipçilerini üzdü. Cihan Ünal'in başrolde yer aldığı Yalnız Kurt dizisi hakkında yeni haber daha yapıldı. Atv'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt final mi yapıyor? Yalnız Kurt ne zaman bitecek? Yalnız Kurt finale mi gidiyor?

Atv'nin sevilen dizisi Yalnız Kurt final mi yapıyor?

Cihan Ünal'in başrolde olduğu Yalnız Kurt dizisi sezonun başarılı yapımlarından biriydi. Yalnız Kurt 20. Bölüm 10 Haziran cuma akşamı ekrana gelmişti. Osman Sınav'ın yapımcılığını üstlendiği Yalnız Kurt dizisi ne zaman sezon finali yapacak? Seyirci bu sorunun cevabını merak ederken dizinin tamamen biteceği iddiaları gündeme geldi. Gazeteci Sina Koloğlu ise bu iddiaları araştırdığını söyledi. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Sina Koloğlu dizinin akıbeti hakkında aldığı bilgiyi paylaştı. Koloğlu şunları yazdı; "Atv'de yayınlanan YalnızKurt dizisinin bitirildiği yönünde haberler yer aldı. Merak ettim sordum, durum nedir diye; 'Dizinin sezon finali yapıldı. Yeni sezonda sürpriz oyuncular ile devam edecek.' bilgisini aldım."

Yalnız Kurt'un akıbeti belli oldu

Sinegraf tarafından yapımı üstlenilen Yalnız Kurt dizisi sahneleriyle sezon boyuncu dikkat çekmeyi başarmıştı. Cihan Ünal, Damla Colbay, Murat Han, Hasan Denizyaran, Polat Bilgin'in başrolde yer aldığı Yalnız Kurt 17 Haziran Cuma akşamı sezon finaliyle ekranda olacak. Yalnız Kurt 21. Bölümde sezon finaline giderken yeni sezonun olmayacağı iddiaları da çok konuşuldu. Alınan son bilgiye göre Yalnız Kurt yeni sezonda sürpriz oyuncularla yine ekranda olacak. Çağatay Tosun'un yönetmen koltuğunda oturduğu Yalnız Kurt'un senaryosu, Ali Alper Erze ve Murat Koca tarafından kaleme alınıyor. Yalnız Kurt 21. Bölüm (sezon finali) 17 Haziran'da Atv ekranında olacak.

17-06-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar