Behzat Ç. Çekiç ve Gül Dizisine Yeni Oyuncu

Behzat Ç. Çekiç ve Gül Dizisine Yeni Oyuncu
BluTv ekranlarında yayınlanacak olan efsane dizi Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekilmesi için son hazırlıklar yapılıyor. Dizinin kadrosuna ünlü isim Esra Ronabahar dahil oldu.

Televizyon tarihinin en çok konusu geçen, en çok yazılan, en çok seyredilen fenomen yapımlarından olan Behzat Ç. Yeniden ekranlara dönüyor. Uzun bir aranın ardından hemen her sezon yeniden çekilecek haberleriyle gündemde yer alan dizinin yeni bölümlerinin çekilmesi için geçtiğimiz haftalarda çalışmalar ve oyuncu kadrosu şekillenmeye başlamıştı. BluTv’de yayınlanacak olan ve 8 bölüm olarak çekilecek dizinin adı her zaman ki klasik Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi yerine dizinin senaryosunun uyarlandığı kitabında adı olan Çekiç ve Gül Behzat Ç. Olarak belirlendi. Başrolünde diiznin efsane komiseri Behzat Ç. Olarak yine Erdal Beşikçioğlu’nun yer alacağı dizinin oyuncu kadrosuna geçtiğimiz günlerde efsane kadrodan İnan Konukçu dahil olmuştu. Şimdi de dizinin oyuncu kadrosuna bir başka ünlü isim Esra Ronabahar dahil oldu.

Çekimler Yakında Başlıyor

Ortaks Yapım tarafından hazırlıkları süren ve BluTv’de yayınlanacak olan efsane dizi Behzat Ç.’nin yeni bölümlerinin çekimi için son hazırlıklar yapılıyor. Prodüksiyon olarak yoğun bir hazırlığı sürdüğü dizide ayrıca oyuncu kadrosunun da tamamlanmasına çalışılıyor. Efsane dizinin kadrosunda yer alacak oyuncular arasında eski kadrodan oyuncular olduğu kadar yeni isimlerde yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosuna şu ana kadar katılan oyuncular arasında, Erdal Beşikçioğlu, İnan Konukçu, Ege Aydan, Berkan Şal gibi eski isimlerin yanı sıra Gökçe Eyüboğlu, Burak Dakak ve Esra Ronabahar’da dahil oldu. Dizinin çekimlerinin çok yakında başlayacağı ve bu sefer dizinin yönetmen koltuğunda Devrim Yalçın’ın oturacağı öğrenildi.

Esra Ronabahar Kimdir?

Dizi ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden olan başarılı oyuncu Esra Ronabahar 1978 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. Ünlü isim Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih – Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalı mezunudur. Bugüne kadar pek çok tiyatro oyunu, sinema filmi ve dizide rol alan ünlü isim son olarak Kırmızı Oda’da rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında

·         Hayattan Korkma

·         Benim Hayatım

·         Kırmızı Oda

·         Cennet’in Gözyaşları

·         Tatlı Küçük Yalancılar

·         Sana Bir Sır Vereceğim

·         Uçurum

·         Küstüm Çiçeği

·         Son Osmanlı

·         Beyaz Gelincik

·         Bir İstanbul Masalı

·         A.G.A

·         Kader Ayırsa Bile bulunmaktadır.

05-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar