Güvercin 10. Bölüm İzle!

Güvercin 10. Bölüm İzle!
Star TV'nin pazar akşamları yayınlanan ve imkansızlıktan doğan aşkın en güzel tasvir edildiği Güvercin 10. Bölüm İzlemek için bağlantı linki haberimizin detaylarında. İyi Seyirler!

Güvercin 10. Bölüm İzle! 16 Şubat pazar günü Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ilk bir kaç bölümü ile çıkış yakalayan Pastel Film imzalı Güvercin dizisi bu akşam 10. Bölümü ile seyirci karşısına çıkacak. Gaziantep'in Nizip ilçesinde çekimleri gerçekleşen dizinin başrollerinde, Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar, Nursel Köse, Devrim Saltoğlu, Toprak sağlam gibi oyuncular yer alıyor. Dizinin bu bölümünde, Doktor İpek, Zülüf ve Kenan'ın ayrılması için nasıl bir yol izleyecek? Nimet'e kendini  affettirmek için giden Ökkeş ne ile karşılacak? Hepsi ve daha fazlası haberimizde. Güvercin 10. Bölüm canlı izlemek için aşağıdaki bağlantı linkinden ulaşabilirsiniz!

GÜVERCİN 10. BÖLÜMDE BU HAFTA

Geçtiğimiz hafta Kenan Kevsayı evden kovmuş, İsmihan'ı konağa getirip Kevsa'yıda İsmihan'ın oturduğu eski eve parasız pulsuz yerleştirmiştir. Nimet Ökkeş'i nişandan kovduğu için affetmeyeceğini söylemiş, Kenan annesini doktora götürmek istediğinde İpek ile karşılaşmış ve eski defterler açılmıştır.

Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde ise, Emel Kevsa ile ilgili büyük bir bilgi öğrenir. Gidip İsmihan'ın evinde kalan Kevsa'nın üzerine çöker. Zülüf ve Kenan ise evlilik oyununa devam ederken farkında olmadan birbirlerine yakınlaşmışlardır. Tam herşey yoluna girecekken Doktor İpek İsmihan'ın hastalığı bahanesi ile gelir. Kenan'ın eski bir katil olduğunu, kendisini çok sevdiğini, Onunla yaşamaması gerektiğini söyleyerek Zülüf'ün aklını karıştırır.  Zülüf ise zaten vicdanı ve kalbi arasında gidip gelmektedir. Hemen boşanma dilekçesi hazırlatır ve imzalayarak Kenan'ın karşına çıkar. Ayrılmak isteiyorsa bunu imzalamasını ister. Bakalım İpek'in bu katil oyunu Zülüf ve Kenan'ı ayırmada başarılı olacak mıdır?

Ökkeş Nimet'in kendisini affetmemesi ile iyiden iyiye aşk sarhoşu olmuştur. Nimet onu kapıdan kovsa o bacadan girer. Sonunda Kenan olaya el koyar ve kardeşi için Gidip Nimetle konuşur. Seviyorsa affetmesini syler. Ökkeş abisi konuştuktan sonra Nimet'in evine gittiğinde şok geçirir. Nimet eşyasını toplamış, oğlunu almış Antep'ten ayrılmıştır. Ökkeş Nimet'in peşine düşer. Bakalım Ökkeş amcına ulaşabilecek midir?

Gaffur ise Bedir için Celil ve Kasım'ı konuşturmuştur. İkisininde cezasını verir. Fakat bu işin arkasında KEvsa olduğunu öğrendiğinde işler değişir. Kevsa'ya olan sevdasını bir kenara bırakıp Ondan arkadaşı ve onun giden yıllarını hesabını soracaktır. 

Pazar akşamlarının sevilen dizisi Güvercin yeni bölümü ile bu akşam ssat 20:00'de Star Tv'de. Güvercin 10. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimzide!

İyi Seyirler!

 

16-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar