Güvercin 14. Bölüm İzle!

Güvercin 14. Bölüm İzle!
Güvercin 14. Bölüm İzle; 14 Ekim Çarşamba akşamı 14. Yeni bölümüyle ekrana gelen Güvercin’in 14. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Güvercin 14. Bölüm İzle; Başrollerinde Mehmet ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse gibi oyuncuların yer aldığı Güvercin 14. Yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon başlayan ancak bir türlü istenilen reytingleri elde edemeyen ve bu sebeple de sık sık final yapıyor yapacak iddialarıyla ve haberleriyle gündemde kalan Güvercin Dizisi kanalın yeni kararıyla ekranlarda yayınına devam ederken reytingini toparlamak için de elimden geleni yapıyor. Aşk, intikam ve töre üçgeninde gelişen bir hikayenin ele alındığı Güvercin bu akşam seyircisinin karşına bir kez daha yeni umutlarla çıkıyor.

GÜVERCİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv’de geçtiğimiz sezon başlayan ancak seyirci tarafından beklenen ilgiyi göremeyen Güvercin yayınlanan son bölümde kartlar yeniden dağıtılmıştır. Kenan artık Kevsa’nın yaptıklarına dayanamaz ve sonunda Zülüf’ün yanında taraf tutar. İkili aileleri arasında başlayan kan davasına karşın yine bir aradadırlar ve tüm karşı koymalara birlikte cevap vereceklerdir. Ancak Zeliha yaşadıklarına daha fazla dayanamamaktadır ve kötü bir karar almayla karşı karşıyadır. Zülüf annesi için endişelenirken Kenan Zülüf’ün bu endişesi karşısında Zeliha’yı bulmak için elinden geleni yapmaktadır.

Güvercin 14. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Töre ve kan davası içinde yaşanmaya çalışılan bir aşk hikayesinin konu edildiği Güvercin bu akşam yeni bölümüyle ekranlara geliyor. Kenan ve Zülüf her şeye rağmen bir arada kalmak ve saldırılara birlikte karşı koymak için uğraşmaktadırlar ama her şey onların aleyhine çalışmaktadır. Kenan annesi İsmihan’ı yeni toprağa vermiştir. Ancak Kenan’ın dertleri bununla kalmayacaktır. Kenan şimdi de kardeşi Ökkeş’i kaybetmekle karşı karşıyadır. Ökkeş’in durumu Cibranoğullarını bir araya getirmiştir ancak bu çok uzun soluklu bir birliktelik olmayacaktır. Kenan kardeşi Ökkeş’i bıçaklayarak kaçan Murat’ın peşine düşmeye kararlıdır. Bu kararından onu Zülüf dahi durduramayacaktır. Zülüf Kenan’ın bu tavırları karşısında hayal kırıklığı yaşamaktadır. Kenan ise kardeşinin acısıyla hareket etmektedir. Bu arada Kevsa’nın aldığı bir karar bütün dengeleri yerinden sarsarken Kenan ailesinin başında olmak durumunda kalacak ve zor bir karar vermekle karşı karşıya kalacaktır.

Star Tv’nin ikinci sezonunda olan dizisi Güvercin bu akşam saat 20.00’da yeni bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor.

14-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar