Güvercin 15.bölüm İzle!

Güvercin 15.bölüm İzle!
Güvercin 15. Bölüm izle; 21 Ekim Çarşamba akşamı 15. Bölümüyle ekrana gelen Güvercin Dizisinin 15. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Güvercin 15. Bölüm izle; Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse’nin yer aldığı Güvercin Dizisi 15. Yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star Tv’de ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezon oldukça iddialı başlayan ancak istenilen çıkışı bir türlü yakalayamayan Güvercin zaman zaman final yapacak iddialarıyla gündeme gelse de yayın hayatına devam ediyor. Dizi töre, aşk ve intikam üçgeninde ele alınıyor ve imkansız bir aşkın hikayesini anlatıyor. Son bölümlerde hikaye olarak biraz daha aksiyon ve heyecanlı hale gelen ve her bölüm yükselen hikayesiyle seyirciyi kendine çekmeye çalışan Güvercin bu akşam 15. Bölümüyle ekranlara geliyor.

GÜVERCİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Kenan ve Zülüf’ün hayatı tüm çabalarına karşın istedikleri gibi gitmemektedir. Kenan annesini yeni toprağa vermiştir ve şimdi de kardeşi Ökkeş’i kaybetmekle karşı karşıyadır. Kenan kardeşi Ökkeş’i bıçaklayıp kaçan Murat’ın peşine düşmekte ve onunla hesaplaşmakta kararlıdır. Öbür taraftan Antep’te kalmaya karar veren İpek’in Kenan’a dair umutları bitmek üzeredir. Kenan ise artık bir karar vermek durumundadır. Yaşadığı ikilem Kenan’ı oldukça zorlamaktadır.

Güvercin 15. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Star Tv’nin Çarşamba akşamları yayınlanan töre – aşk ve İntikam üçlemesi ürünü dizisi Güvercin bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Geçtiğimiz hafta Murat tarafından bıçaklanan Ökkeş zor anlar yaşamaya devam etmektedir. Hem Nimet’ten hem de İpek’ten ağır darbeler yiyen Ökkeş annesinin evleneceğini de öğrenince iyice kendini kaybeder ve Kevsa’ya silah çeker. Kevsa oğlunun elinden ölümü tatmak üzeredir ve bu gerçek Kevsa’yı bir anda acı gerçekle karşı karşıya getirir. İpek ise Kenan’dan umduğunu bulamayınca Ökkeş’le birlikte olmak isteyecek ve Kenan’la arasında olanları gizleyecektir. Bu durumu öğrenen Ökkeş’in öfkesi çok yüksek olacaktır. Öbür taraftan Kenan ve Zülüf ilişkisi de artık bir yol ayrımına gelmiştir. Zülüf öğrendiklerinden sonra ya büyük bir aşkla bağlı olduğu Kenan’ı seçecektir ya da bambaşka bir yola girecek ve Kenan’la ayrılacaktır. Pek çok düğümün çözüleceği Güvercin 15. Bölüm bu akşam saat 20.00’da Star Tv’de yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

21-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar