Güvercin 6.Bölüm İzle!

Güvercin 6.Bölüm İzle!
Bedir'in evinde bulunan altınlar, bir kez daha kendisini hırsız ve katil konumuna getirse de Bedir'in bu oyundan çıkabilmesi için Zülüf'ün ona inanmasına ihtiyacı olacak!

Star tv'te ait yapımcılığını Pastel Film'in üstlendiği Güvercin dizisi bu hafta 6. Bölüm ile sevenleriyle buluşuyor. Başrollerinde, Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide bugün, Zülüf babasının geçmişini temizlemek için girdiği konakta, artık babasının suçlu olduğunu düşünmeye başlıyor. Çünkü babasının evinden çıkan altınlar, acaba dedirtiyor Zülüf'e. Ama asıl soru katil ve hırsız olduğu düşündürülen Bedir'in evine altınları kimin koyduğu ve bu konuda Bedir'in hiç birşey yapmıyor ve söylemiyor olması. Zülüf'ün babasının karşısında aciz kaldığı ve Kenan'a karşı kendisini ezilmiş hissetmesi. Güvercin 6. Bölüm detaylarını haberimizden öğrenebilirsiniz. 

Güvercin 6. Bölüm Özeti!

 Ökkeş'in Antep halkını biraraya toplayıp, Bedir'i hırsız ilan etmesi ve bu hadsiz iddia karşısında Bedir Zülüf'e savunmada bulunmaz. Babasının temiz olduğuna sonsuz inanan Zülüf onun suçsuzluğunu kanıtlamak için girmişti bu konağa. Kenan ile evlenmiş, Ökkeş ve Kevsa'ya haddini bildirecekti. Fakat duyduğu bu sözler yüreğindeki ağırlık artık onun bile aklını karıştırmış, babasına güveni bir nebze azalmıştı.  Kenan ile günden güne yakınlaşırken Kevsa aslında Ahmet'in katilinin kim olduğunu öğrenip Celil'e bu işi temizletmek istiyor. Ökkeş ise annesinden aldığı gaz ve Bedir'in evinden apaçık çıkan altınlar sayesinde elinin güçlü olduğunu zannediyor. 

Zülüf babasına atılan bu iftira ile yüreği öyle yorgun ki, tutunacağı dalının olmadığını düşünürken Kenan'ın sözleri ile birkez daha canlanıyor. Çünkü Kenan Bedir suçlu bile olsa, gerçekten babasının katili bile olsa, kendisine silah çekmiş ve vurmuş olmasına rağmen yine de Zülüf'e aşkından hiç sesini çıkarmaz. 

Kevsa ve Ökkeş'in eline geçen bu büyük koz, tüm kafaları karıştırmış hatta Kenan ve Zülüf'ü yeni maceralar sürükleyecektir. 

Pazar akşamlarının yıldızı Güvercin 6. Bölüm ile bu akşam Satar TV'de. 

İyi Seyirler. 

29-12-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar