Güvercin 16. Bölüm İzle (Final)!

Güvercin 16. Bölüm İzle (Final)!
Güvercin 16. Bölüm İzle; 28 Ekim Çarşamba akşamı 16 final bölümüyle ekrana gelen Güvercin dizisinin final bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Güvercin 16. Bölüm İzle; Başrollerinde Mehmet Ali Nuroğlu, Almira Ada, Nursel Köse ve Menderes Samancılar’ın yer aldığı Güvercin Dizisi 28 Kasım Çarşamba akşamı saat 20.00’da 16. Final bölümüyle Star Tv’de ekrana geliyor. Geçtiğimiz sezon büyük umut ve beklentilerle yayına başlayan ve güçlü bir kadro kuran Güvercin dizisi ne yazık ki yayınlandığı bölümlerde beklentilere karşılık veremeyince 16. Bölümle final yapmaya karar verdi. Reytinglerde bir türlü istenilen sonuca ulaşamayan ve ancak umutları hep diri tutan Güvercin ne yazık ki artık tüm kredilerini tüketti ve yayıncı kanal tarafından final kararı alındı. Bu akşam 16 bölümle birlikte final yaparak ekranlara veda etmeye hazırlanan Güvercin sonlanan hikayesiyle ekranlara geliyor.

GÜVERCİN SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan ve ancak bu akşam yayınlanacak final bölümüyle seyircisine veda edecek olan Güvercin dizisi aşk, intikam ve töre üçgeninde hazırlanan dizilerden biri olarak ekranlara geldi. Gaziantep’te çekilen ve güçlü bir kadroya sahip olan dizi ilk bölümler iyi başladığı ekran yolculuğuna ne yazık ki aynı düzeyde devam edemedi ve her bölüm düşen bir reytingle hem yapımcısını hem de yayıncı kanalı hayal kırıklığına uğrattı. Sonunda final kararı alınan dizinin yayınlanan son bölümünde ise dizide hikayenin toparlandı ve finale gidildiği ve sırların açığa çıktığı bölüm oldu.

Güvercin 16. Final Bölümünde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Törenin gölgesinde gelişen imkansız bir aşkın hikayesinin ele alındığı Güvercin Star Tv’nin geçen sezon başlayan ve bu sezonda devam kararı alınan dizilerinden biri oldu. Ancak ne yazık ki beklenen reytingi alamayınca final kararı alınan dizide Zülüf ve Kenan arasındaki aşkta finale eriyor. Kenan kendisine dayatılan yoldan gitmeyerek kendi kararlarını almaya ve kendi bildiğini yapmaya karar verir. Zülüf ise öğrendikleri karşısında şok olmuştur. Kenan harekete geçerken bundan en çok rahatsız olacak olan Kevsa olacaktır. Kevsa kaybettiği gücü tekrar ele geçirmek için tehlikeli bir maceraya atılırken Zülüf babasının suçsuzluğunu ispatlamak içim sevdiği adam Kenan’ın eline yıllardır sakladığı emaneti bırakır. Kenan ise babasının gerçek katilini bulmak için harekete geçer ve ipuçları onu Kevsa’ya götürür. Güvercin dizisi filan bölümüyle ve açığa çıkan sırlar ve hasretle beklenen kavuşmalarla bu akşam 16. Bölümü olan Final bölümüyle Star Tv’de ekranlara geliyor. Güvercin Çarşamba akşamı saat 20.00’da Star Tv’de.

28-10-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar