Güvercin 7. Bölüm İzle!

Güvercin 7. Bölüm İzle!
Güvercin 7. Bölüm İzle! Star TV'nin sevilen dizisi Güvercin yeni bölümü ile bu akşam saat 20:00'de. Diziyi Canlı izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız!

Güvercin 7. Bölüm İzle! Pastel filme ait olan Güvercin bu hafta yeni bölümü ile karşınızda. Başrollerini, Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Menderes Samancılar ve Nursel Köse'nin paylaştığı dizide bu hafta Kenan ve Zülüf hayatlarını etkileyecek kararlar alacak. Ökkeş Kenan hakkında öğrendikleri ile ne yapacak? Merakla beklediğiniz Güvercin 7. Bölüm  canlı izle mek için aşağıda linke tıklayabilir, Güvercin 7. Bölüm konusu hakkında detayları haberimizden okuyabilirsiniz.

Güvercin 7. Bölüm İzle!

Güvercin dizisinde bu hafta, Bedir ve ailesi perişandır. Çünkü Ökkeş'in peşinde olduğu altınlar onların evinden çıkmıştır. Ökkeş ve Kevsa amaçlarına ulaşmış olsalarda, Kenan o altınları eve başkasının koyduğundan emirndir. Diğer yandan Kenan'ın kardeşi Nefise ve Zülüf'ün kardeşi Müslüm eve bir mektup bırakıp ortadan kaybolmuşlardır. Bunu duyan Ökkeş sinirden deliye dönecektir.

Kenan ise bir takım gerçeklerin saklandığından emindir. Peşine düştüğü adamlardan altınlar ile ilgili gerçeği öğrenir. Zülüf'e buralardan gitmeleri gerktiğini ikisi için bir geleceğin başka topraklarda var olduğunu söylüyor. Bakalım Zülüf Kenan'ın bu teklifine ne yanıt verecek?

Kevsa ise Celil ile olan ittifakın yıllar sonra sarsılmasına aşırı sinirlenmiştir. Celil sonunda Ökkeş'e Kenan'ın öz kardeşi olmadığını açıklar. Artık Kenan'a karşı tutumu iyice değişek olan Ökkeş bu durumu Kenan'a söylemesede, Kenan durumu öğrenir.

Güvercinde Geçen Hafta

Ökkeş'in Antep halkını biraraya toplayıp, Bedir'i hırsız ilan etmesi ve bu hadsiz iddia karşısında Bedir Zülüf'e savunmada bulunmaz. Babasının temiz olduğuna sonsuz inanan Zülüf onun suçsuzluğunu kanıtlamak için girmişti bu konağa. Kenan ile evlenmiş, Ökkeş ve Kevsa'ya haddini bildirecekti. Fakat duyduğu bu sözler yüreğindeki ağırlık artık onun bile aklını karıştırmış,

Zülüf babasına atılan bu iftira ile yüreği öyle yorgun ki, tutunacağı dalının olmadığını düşünürken Kenan'ın sözleri ile birkez daha canlanıyor. Çünkü Kenan Bedir suçlu bile olsa, gerçekten babasının katili bile olsa, kendisine silah çekmiş ve vurmuş olmasına rağmen yine de Zülüf'e aşkından hiç sesini çıkarmaz. 

19-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar