Güvercin Dizisi’nde Kriz Çıktı! Dizi Bitiyor mu?

Güvercin Dizisi’nde Kriz Çıktı! Dizi Bitiyor mu?
Star Tv’nin sevilen dizisi Güvercin’de şok gelişme! Dizinin çekim setini terk eden Mehmet Ali Nuroğlu sete çıkmama kararı aldı. Güvercin apar topar bitirildi! İşte detaylar!

Star Tv ekranlarında Pazar akşamları ekrana gelen ve seyircinin severek takip ettiği Pastel Film imzalı Güvercin Dizisi setinde kriz çıktı. Oyuncu kadrosunda Mehmet Ali Nuroğlu, Almila Ada, Nursel Köse, Menderes Samancılar ve Genco Özak gibi oyuncuların yer aldığı, yönetmenliğini Altan Dönmez’in üstlendiği ve Halil Özer’in kaleme aldığı Güvercin Dizisi sezon başında başlamıştı. Pazar akşamları ilk beş içinde yer almayı başaran dizinin apar topar final yapma kararı alması seyirciyi şaşkınlığa uğratırken dizinin bitme kararının altında başrol oyuncusu Kenan karakterini canlandıran Mehmet Ali Nuroğlu’nun seti bırakması üzerine kriz çıktığı ve dizinin bitirilme kararının alındığı iddia edildi. Gaziantep ve Şanlıurfa’da çekimleri devam eden dizide çıkan kriz ve dizinin bitirilme kararının detayları haberimizde!

Mehmet Ali Nuroğlu Seti Bıraktı!

Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Güvercin Dizisi’nde hiç beklenmedik bir gelişme yaşandı. Dizide Kenan karakterini canlandıran usta oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu dizi setini bıraktı. Oyuncunun son gelişmeler üzerine yapım şirketinin setleri iptal etmemesi üzerine seti terk etti. Ülkemizde de yayılmaya başlayan koronavirüs sebebiyle dizi setlerinin bir bir iptal edildiği görülürken Güvercin Dizisi seti yapımcı firma pastel Film tarafından iptal edilmedi. Bunun üzerine çekimlere çıkmama kararı alan oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu seti terk etti. Bu gelişme üzerine dizinin çekimlerinin durduğu ve yapım şirketinin soruna çözüm bulmaya çalıştığı ancak başarılı olmadığı iddia edildi.

Güvercin Dizisi Ekibi Diziyi Bitirdi!

Pazar akşamları ekrana gelen ve sevilen dizi imkansız bir aşkı ve intikamı konu alan töre konulu bir diziydi. Dizi Star Tv'nin Pazar akşamlarında reytingi iyi dizilerinden biriydi. Sette yaşanan krizin ardından Mehmet Ali Nuroğlu seti terk ederken dizi ekibi de koronavirüs sebebiyle diziyi bitirme kararı aldı. Bu şok gelişme karşısında seyirci şaşkına dönerken dizinin final bölümünü dahi çekmeden bitirildiği açıklandı. 22 Mart tarihinde yayınlanması gereken bölümün ise yayınlanmayacağı açıklandı. Oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu’nun koronavirüs sebebiyle seti terk etmesi ise birçok kesim ve oyunculardan destek gördü. Diziyle ilgili gelişmeler olduğu takdirde sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

21-03-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar