Leyla Tanlar Güzel Günler Dizisine Dahil Oldu

Leyla Tanlar Güzel Günler Dizisine Dahil Oldu
TRT 1 ekranlarında yeni yayın döneminde yayınlanacak olan ve cuma günü sete çıkacak Güzel Günler adlı dizinin cast çalışması devam ediyor.

Yeni yayın döneminde ekrana gelecek ve hazırlıklarının sonuna gelen yeni dizilerden biri olan Güzel Günler dizisi ile gelişmeler devam ediyor. Osman taşçı tarafından yönetilecek dizi TRT ekranlarında seyirciyle buluşacak. Cast çalışması uzun süredir devam eden Güzel Günler dizisinin ana kadrosunda yer alacak olan kadın başrol oyuncusu olarak Leyla Tanlar ile anlaşan yapım şirketi şimdi de Leyla Tanlar’a partner olacak erkek başrol oyuncusunun arayışına girdi. Birbirinden başarılı oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken dizinin Cuma günü için set planladığı ve ilk iş gününde dizinin Van’da çekimlere başlayacağı öğrenildi. Şimdiden yeni sezonun flaş yapımlarından olacağı yönünde haberler çıkan Güzel günler dizisinin eylül ayının sonuna doğru ekranlara gelmesi planlanıyor.

Sıcak Bir Aile Dizisi

TMC tarafından TRT 1 için hazırlanan ve yeni yayın döneminde ekrana gelecek olan Güzel Günler dizisinin yönetmen koltuğunda Osman taşçı oturuyor. Dizinin senaryosunu Selin Tunç kaleme alırken dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Son olarak dizinin kadrosuna Leyla tanlar dahil olurken diğer oyuncular arasında, Binnur kaya, Ecem Erkek, Zeynep Çamcı, Olgun Toker, Yıldıray şahinler, Orkuncan İzan, Duygu Köse ve Seray Gözler yer alıyor. Dizinin ana erkek oyuncusu için ise arayışlar sürüyor. Van’da çekilecek dizinin hikayesi ise oldukça sıcak. Dizi, doğdukları gün kulaklarına fısıldanan ölümsüz aşkın ardındaki sırların ve onları kucaklayan sıcak, eğlenceli, neşeli bir ailenin hikayesi anlatılacak. Dizinin bu cuma günü itibariyle sete çıkarak çekimlere başlaması ve eylül ayı sonu gibi de ekranlara gelmesi planlanıyor.

Leyla Tanlar Kimdir?

Birçok dizide yer alan başarılı ve güzel oyuncu Leyla Tanlar 13 Aralık 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından Koç Üniversitesi Medya ve Görsel sanatlar Bölümünde eğitimine devam eden Leyla Tanlar daha sonra oyunculuğa yönelmiş ve bunun için gereken eğitimleri almıştır. Bugüne kadar pek çok üst düzey yapımda yer alan başarılı ve güzel oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Paramparça, Mehmed: Bir Cihan fatihi, Şahin tepesi, Ferhat ile Şirin, Güzel Günler, Kaçış adlı yapımlar bulunmaktadır.

31-08-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar