Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı sessizce evlendi

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı sessizce evlendi
Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı 3 yıllık aşklarını evlilikle taçlandırdı. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı uzun süredir düğün hazırlığı yapıyordu. Ünlü çift sessiz sedasız evlendi.

İş dünyasının bilinen ailelerinden Sabancı Ailesi'nin üyesi olan Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı dünya evine girdi. Magazin dünyasının ilgiyle takip edilen çifti Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı geçen yıl Aralık ayında nişanlanmıştı. Uzun bir düğün hazırlığı süreci geçiren çiftin düğün tarihi ise ertelenmişti. Nazlı Kayı'nın üvey babasının vefat etmesi nedeniyle ertelenen düğünün dün gerçekleştiği ortaya çıktı. Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı 40 gün gecikmeli de olsa düğünlerini yaptı. Hacı Sabancı evlendiklerini sosyal medyadan duyurdu. Gelinlik ve damatlıkla düğünden bir fotoğraf paylaşan Sabancı, "Karımla tanışın" notuyla paylaştı.

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı evlendiklerini sosyal medyadan duyurdu

Medya ve sosyetenin yakından takip ettiği ünlü çift sonunda evlendi. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, Ömer ve Arzu Sabancı'nın yalısında gerçekleştirilen nikah töreniyle dünya evine girdi. 40 gün önce aile büyüklerinin vefatı nedeniyle ertelenen düğün az davetlinin katıldığı bir törenle yapıldı. Herkesin merak ettiği düğünün ayrıntıları ise Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın sosyal medya paylaşımlarından görüldü. Ünlü çift yalıda gerçekleşen düğünden kareler paylaştı. Nazlı Kayı'nın gelinliği ise en çok merak edilen detaylar arasındaydı. Nazlı Kayı düğünü için sade bir gelinlik tercih etmişti. Kayı, Straplez ve alt kısımları tüy detaylı tek gelinlik tercih etti.  

Demek ki aşk böyle bir şey…

Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı bir arkadaş ortamında tanıştıktan sonra yakınlaşmıştı. Ünlü çift yaklaşık 3 yıldır beraberdi. Uzun süren ilişkilerini evliliğe taşıyan ilk adım 18 Aralık'ta atılmıştı. Bursalı bir ailenin kızı olan Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı Bursa'da nişanlanmıştı. Ünlü çift 9 Ekim 2021 tarihinde ise evlendi. Hukuk ve sanat eğitimi alan Nazlı Kayı Alem dergisine Hacı Sabancı ile nasıl tanıştığını şu sözlerle anlatmıştı;

"İlk kez kalabalık bir arkadaş grubunda tanıştık. Arkadaşlığımız başladıktan sonra her buluştuğumuzda heyecandan karnıma ağrılar giriyordu. Onu her gördüğümde vücudum aynı reaksiyonları vermeye başlayınca zaten anladım. Hala böyleyim bu arada. Onu görünce karnımda kelebekler uçuşuyor. Demek ki aşk böyle bir şey"

10-10-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar