Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Nişanlandı!

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı Nişanlandı!
Magazin dünyasının ve sosyal medyanın ünlü isimlerinden Nazlı kayı ve Hacı Sabancı çifti Cuma akşamı gerçekleştirilen törenin ardından nişanlandılar. İşte detaylar!

Magazin dünyası bugün bir nişan haberiyle çalkalandı. Ünlüler dünyasında son günlerde yaşanan gelişmelere bir gelişmede bugün eklendi ve uzun zamandır birlikte olan Hacı Sabancı ve Nazlı kayı çifti evlilik yolunda büyük bir adım atarak nişanlandılar. 2017 yılından beri birlikte olan çift geçtiğimiz günlerde evlilik kararı almış ve Hacı sabancı Nazlı Kayı’ya evlenme teklifinde bulunmuştu. Çiftin nişan haberini Hacı Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı sosyal medya hesabından duyurdu. Arzu sabancı 18 Aralık Cuma günü Kayı Ailesi’nin Bursa’daki evinde gerçekleştirilen nişan törenini sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyurdu. Böylece yaklaşık 4 yıldır birlikte olan Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çifti evlilik yolunda karar vererek nişanlandı. Çiftin nikah tarihinin ise henüz belli olmadığı ancak pandemi sürecinin sonunda olabileceği öğrenildi. İşte haberin detayları!

Hacı Sabancı & Nazlı Kayı!

2017 yılından beri birlikte olan ve geçtiğimiz günlerde evlilik kararı alan Hacı sabancı ve Nazlı kayı çifti geçtiğimiz Cuma günü Nazlı Kayı’nın baba evinde gerçekleştirilen törenle nişanlandı. Nişanı sosyal medya hesabından Hacı Sabancı’nın annesi Arzu Sabancı duyurdu. Arzu Sabancı Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı’nın adının baş harflerinden oluşan bir fotoğraf ve kız isteme çiçeğini nazar boncuğu emojisi ile birlikte paylaştı. Böylece 27 yaşındaki Nazlı Kayı ile 33 yaşındaki Hacı Sabancı evlilik için ilk ciddi adımı atmış oldular. Sosyal medyada bir anda gündem olan ve binlerce beğeni ve yorum alan nişan sonrasında tarafların oldukça mutlu oldukları öğrenildi. Çiftin evlilik tarihinin ise henüz belli olmadığı öğrenildi.

Saygı, Güven ve Sevgi Var!

2017 yılından beri birlikte olan ve yaklaşık 4 yıldır mutlu bir birlikteliği sürdüren Hacı Sabancı ile Nazlı kayı çiftinin birlikteliği zaman zaman sosyal medya ve magazin gündeminde haber oluyor. Seviyeli bir birliktelik yürüten çiftin evlilik kararı kimseleri şaşırtmazken geçtiğimiz günlerde Nazlı kayı birliktelikleriyle ilgili bir paylaşım yapmıştı. Nazlı Kayı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “bizim ilişkimizde saygı, güven ve sevgi var. Olmazsa olmazımız ise empati yapma yetisi” ifadelerini paylaşmıştı. Bizde canlitv.com ailesi olarak çifte mutluluklar diliyoruz.

20-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar