Hadise ile Mehmet Dinçerler Boşandı

Hadise ile Mehmet Dinçerler Boşandı
30 Nisan tarihinde dünya evine giren ve yaklaşık 5 ay evli kalan hadise ve Mehmet Dinçerler çifti bugün görülen beş dakikalık duruşma sonrası boşandı.

Beklenen oldu ve ünlü şarkıcı Hadise ile boşanma davası açtığı eşi Mehmet Dinçerler bugün Beykoz Aile Mahkemesinde görülen dava sonrası boşandılar. Yaklaşık beş ay önce evlenen çift geçtiğimiz aylarda mahkemeye başvurarak boşanmak istediklerini belirtmişlerdi. Boşanma davasını açan Hadise, Mehmet Dinçerler’in meslek hayatına müdahale ettiğini belirttiği dilekçeyi mahkemeye sunmuş ve evlilik birliğinin sarsıldığını ifade ederek boşanmak istediğini belirtmişti. Hadise ile anlaşmalı boşanmaya yanaşmayan Mehmet Dinçerler ise bu iddiayı yalanlayarak Hadise’nin meslek hayatına müdahale etmediğini hatta bunu desteklediğini belirtmişti. Ünlü çiftin anlaşmalı boşanamamasının sebebinin ise Mehmet Dinçerler’in yüzük ve bazı takıları geri istemesi olduğu iddia edilmişti. Aynı şekilde Hadise’de geçtiğimiz günlerde verdiği konserde bahse konu olan yüzüğü seyircilere fırlatmıştı. Ve mahkemenin sonunda beklenen oldu ve Hadise ile Mehmet Dinçerler arasındaki yaklaşık beş ay süren evlilik tek celsede bitti.

Beş Dakika Sürdü

Geçtiğimiz gün Hadise ile Mehmet Dinçerler’in boşanma davalarının tarihi belli olmuş ve 30 Eylül tarihi duruşma günü olarak duyurulmuştu. Bugün Beykoz Aile Mahkemesi’nde görülen tarafların boşanma davasından karar çıktı. Normalde karar beklenmeyen mahkeme sonunda Hadise ve Mehmet Dinçerler’in duruşması sadece beş dakika sürdü ve taraflar 30 Nisan’da kıydıkları nikahtan mahkeme kararıyla ayrıldılar. Magazin basını ve sosyal medyanın yoğun olarak gündemde tuttuğu boşanma konusu ise yine aynı sayfalarda gündem oldu. Mahkemeye tarafların avukatlarının geldiği görülürken kendileri mahkemeye katılmadı. Duruşma sonunda tarafların birbirinden herhangi bir şey talep etmedikleri öğrenildi.

Taraflar Arası Çekişme Yok

Mahkeme çıkışında açıklama yapan Mehmet Dinçerler’in avukatı konuyla ilgili bilgi verdi. Yapılan açıklamada “boşanma davası sonuçlandı. Taraflar arasında herhangi bir çekişme yoktur. Dolayısıyla söylenecek çok fazla bir şey yok. Dosyada gizlilik mevcuttur. Dava tek celsede sona ermiş oldu” ifadelerini kullandı. Hadise’nin avukatı ise yaptığı açıklamada kararın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Açıklamada “müvekkilim Hadise tarafından açılan davada bir an önce boşanma kararı verildi. İki taraf için de hayırlı olsun. İki tarafın da birbirinden maddi manevi bir talebi olmadı. Talep olsaydı dava daha uzun sürerdi. 2 haftayı geçen bir süreç yaşandı ama sonunda karar verildi” ifadelerini kullandı.

30-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar