Hakan Taşıyan Hastaneye Kaldırıldı!

Hakan Taşıyan Hastaneye Kaldırıldı!
Fantezi müziğin usta ve ünlü isimlerinden Hakan taşıyan organ nakli olmak için yeniden hastaneye kaldırıldı. Ünlü isim karaciğer ve böbrek yetmezliği sorunları yaşıyor.

Fantezi müziğin önde gelen isimlerinden bir döneme damga vuran ünlü şarkıcı hakan taşıyan hastaneye kaldırıldı. Geçtiğimiz aylarda da hastaneye kaldırılan ve organ nakli olması gerektiği belirtilen ve uygun organ bulunabilmesi için sağlık bakanlığının devreye girdiği ünlü isim bir süredir uygun organ bulunması için bekliyordu. Son gelen haberlere göre nakil için uygun organın ve uygun kanın bulunması üzerine ünlü şarkıcı hakan taşıyan Ankara Şehir hastanesine kaldırıldı. Karaciğer ve böbrek rahatsızlıkları bulunan ve nakil olmasına karar verilen Hakan Taşıyan’ın tedavisine başlandığı belirtildi. Her şeyin hazır olmasını takiben naklin ve tedavinin yapışacağı belirtilirken bunun ne zaman olacağı konusunda açıklama yapılmadı.

Aranan Kan Bulundu!

Geçtiğimiz ay hastaneye kaldırılan ve organ yetmezliği bulunduğu teşhisi onulan fantezi müziğin ünlü isimlerinden Hakan Taşıyan uygun organ ve kanın bulunmasıyla tedavi edilmek üzere Ankara şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Organ nakline karar verilmesinin ardından Sağlık Bakanlığı’nın devreye girdiği ünlü isim için aranan B rh+ ve 0 rh + kan grupları bulundu. Daha önce ünlü ismin sosyal medya hesabından “sevgili dostlarımız değerli sanatçımız Hakan Taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ nakline ihtiyaç vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz” şeklinde bir açıklama yapılmıştı. Ünlü ismin prodüktörü de yaptığı açıklamada “klip çekimimiz vardı. Bir gün önce ayağının ağrıdığını söyledi. Ancak klip çekimini zor da olsa tamamlayabildik. Bu olaydan önce de yüzü, vücudu şişiyordu. Hızlı bir şekilde kilo alıyorum diyordu” ifadelerini kullandı.

Onur Akay Duyurdu!

Hakan Taşıyan’ın yeniden hastaneye kaldırıldığını ve tedavi altına alındığını ünlülerle ilgili haberleri sıklıkla yapan Onur Akay duyurdu. Onur Akay “değerli sanatçı arkadaşımız Hakan Taşıyan Ankara Bilkent Şehir Hastanesine kaldırıldı. Daha önce organ nakline ihtiyacı olmadığı açıklanan Taşıyan’ın organ nakline ihtiyacı oldu tespit edildi ve kendisi için aranan B rh+ ve 0 rh+ kan bulundu. Organ da bulunmak üzere. Kesinleşirse taşıyan bugün yarın ameliyata alınacak” açıklamasını yaptı.

Bizde hakan Taşıyan’a acil şifalar diliyor ve biran önce eski sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

08-12-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar