Hakan Taşıyan’dan Güzel Haber Var

Hakan Taşıyan’dan Güzel Haber Var
Fantezi müziğin usta ismi Hakan Taşıyan’dan son hafta içinde ikinci güzel haber geldi. Ünlü şarkıcı karaciğer naklinden sonra bugün de böbrek nakli oluyor.

Aylardır hastanede çoklu organ yetmezliği ile mücadele eden ve uzun zaman önce karaciğer ve böbrek nakli için karar verilen ancak uygun donörler bulunamadığı için bu güne kadar beklemek zorunda kalan fantezi müziğin usta isimlerinden Hakan Taşıyan’dan son hafta içinde ikinci kez müjdeli haber geldi. Ünlü şarkıcının Ankara Şehir Hastanesi’nde devam eden tedavisi devam ederken ünlü isim için geçtiğimiz günlerde İzmir’de vefat eden bir hastanın karaciğerinin uygun olduğu belirlenmiş ve vefat eden kişiden alınan karaciğer Ankara’ya getirilerek Hakan Taşıyan’a başarılı bir operasyonla nakledilmişti. Aradan geçen birkaç gün içinde herhangi bir sorun çıkmaması üzerine Hakan Taşıyan bugün ikinci kez ameliyata alındı ve kız kardeşinden alınacak böbrek nakli için operasyona girdi. Böbrek naklinin de tamamlanmasıyla usta ismin sağlığına kavuşması için herhangi bir engelin kalmayacağı öğrenildi.

Kız Kardeşten Böbrek

Ankara Şehir Hastanesinde 4 aydan fazla bir süredir yatan ve karaciğer ve böbrek nakli olmayı bekleyen Hakan taşıyan sonunda mutlu günlere çok yakın. Birkaç gün önce karaciğer nakli olan ve durumu gayet iyi olan şarkıcı Hakan Taşıyan bugün itibariyle ikinci kez operasyona alındı. Ünlü isme kız kardeşinden alınacak böbreğin nakledileceği ameliyat sonrası Hakan Taşıyan’ın artık salına kavuşması bekleniyor. Uzun süredir hastanede tedavisi devam eden şarkıcının şu saatler itibariyle ameliyattan çıkması beklenirken uygun böbreği Hakan Taşıyan’a kız kardeşi verdi.

Böbrek Kardeştir

Uzun zamandır tedavi gören ve çoklu organ yetmezliği bulunan Hakan Taşıyan iki nakil birden oldu. daha önce karaciğer nakli olan Hakan Taşıyan’a bugünde kız kardeşinden alınan böbrek nakledildi. Hakan Taşıyan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda süreçle ilgili bilgi verdi ve böbrek kardeştir ifadelerini kullandı. Hakan taşıyan mesajında “sevgili gönül dostları, böbrek nakil ameliyatı sürecimiz bugün saat 08.00’de başlamıştır. Önce kız kardeşinin ameliyat süreci tamamlanıp daha sonra nakil için kendisi ameliyata alınacaktır. Süreç hakkında bilgilendirme yapılacaktır. Dualarınızı eksik etmeyiniz. Böbrek kardeştir” ifadelerine yer verildi. Sürecin tamamlanmasıyla birlikte fantezi müziğin usta ismi hem karaciğer hem de böbrek nakli olmuş olacak ve bundan sonraki süreç iyileşme süreci olacak.

09-03-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar