Hakan Taşıyan Karaciğer Nakli Oldu

Hakan Taşıyan Karaciğer Nakli Oldu
Fantezi Müziğin usta yorumcularından hakan Taşıyan’dan sonunda güzel haberler gelmeye başladı. Usta isim dün gece karaciğer nakli oldu, birkaç güne kadar da böbrek nakli olacak.

Türk fantezi müziğinin önde gelen isimlerinden biri olan Hakan Taşıyan’ın son aylarda oldukça sıkıntılı geçen hayatı şimdilerde yavaş yavaş yerini daha mutlu günlere bırakmaya başladı. Çoklu organ yetmezliği sebebiyle hastaneye kaldırılan ve burada yapılan tetkikler sonrasında böbrek ve karaciğer nakli olması gerektiği belirtilen ünlü şarkıcının yaklaşıl 4 aydır Ankara şehir Hastanesinde süren kontrolleri ve tedavileri devam ediyor. Organ bulunma konusunda acil durum ilan edilen Hakan taşıyan için zaman gittikçe daralırken böbrek konusunda sevindirici gelişme geçtiğimiz günlerde ünlü ismin kız kardeşinden gelmişti. Hakan Taşıyan için aranan böbreğin kız kardeşinin böbreğiyle uyumlu oldu anlaşılınca kız kardeşinin böbreğinin alınmasına kara verilmiş ancak karaciğer konusunda bir gelişme olmadı için bu operasyonda beklemeye alınmıştı. Sonunda mutlu haber dün geldi ve uygun karaciğerin bulundu öğrenildi.

Hakan Taşıyan Ameliyat Oldu

Ünlü isim Hakan taşıyan 4 aydan fazla zamandır Ankara şehir hastanesinde organ nakli için uygun donörlerin bulunmasını bekliyordu. Karaciğer ve böbrek için organ nakli bekleyen Hakan taşıyan için böbrek kız kardeşinden bulunmuş karaciğer ise henüz bulunamamıştı. Dün itibariyle karaciğer konusunda da sevindiren bir gelişme yaşandı. İzmir’de vefat eden bir hastanın karaciğerinin Hakan taşıyan için uygun özelliklere sahip olduğu öğrenildi ve karaciğer İzmir’de alınarak Ankara’ya getirildi ve Hakan taşıyan dün gece ameliyata alındı. İzmir^den getirilen karaciğer’in hakan Taşıyan’a nakledilmesi için yapılan operasyonun oldukça başarılı geçtiği örenilirken ünlü isme kız kardeşinden alınacak böbreğin ise birkaç gün içinde nakledileceği öğrenildi.

Hakan Taşıyan’dan İlk Mesaj: "İyiyim"

Fantezi müziğin usta yorumcularından hakan Taşıyan’ın Ankara Şehir Hastanesinde süren tedavisinde yavaş yavaş sona yaklaşılıyor. İzmir’de bulunan uygun özelliklerdeki karaciğerin dün akşam itibariyle Hakan Taşıyan’a nakledildiği ve operasyonun oldukça başarılı geçtiği öğrenildi. Ünlü ismin arkadaşlarından Hakan yılmaz yaptığı açıklamada “şu anda mutlu günümüz. Dün akşam itibariyle karaciğer nakli gerçekleşti. Ardından birkaç gün içinde böbrek nakli gerçekleşecek. Dün geceyi hastanede geçirdik, uzun süren bir operasyon. Hakan Taşıyan’ın sabah ‘iyiyim’ dediğini içerden öğrendik. İnşallah daha da iyi olacak. Daha güzel haberlerini sizlerle paylaşacağız” ifadelerini kullandı. Birkaç gün içinde böbrek naklinin de gerçekleşmesiyle ünlü ismin artık iyileşme süreci başlayacak.

05-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar