Hakan Taşıyan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!

Hakan Taşıyan'dan kötü haber! Hastaneye kaldırıldı!
Ünlü şarkıcı Hakan Taşıyan rahatsızlığı sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Taşıyan 'benden duyun' derken sevenlerinden dua istedi. Hakan Taşıyan'ın hastalığının sebebi ne?

Ünlü arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan'dan üzücü bir haber geldi. Ünlü şarkıcı ayaklarında oluşan ağrılar sebebiyle tedavi görürken, yapılan tetkikler sonucunda çok daha ciddi bir rahatsızlığı olduğu ortaya çıktı. Hakan Taşıyan'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada ünlü şarkıcının çoklu organ yetmezliği yaşadığı ve durumunun ağır olduğu belirtildi. Hakan Taşıyan Haydarpaşa Sultan Abdülhamid Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne (GATA) kaldırıldı.

Hakan Taşıyan'ın sağlık durumu hakkında açıklama!

Arabesk şarkılarla tanınan Hakan Taşıyan yeni klibi için çekim yaptıktan hemen sonra hastaneye kaldırıldı. Arkadaşı Hakan Yılmaz'ın basına yaptığı açıklamalarda klip çekimlerinin güçlükle tamamlandığı belirtildi. Ayaklarında başlayan ağrının daha sonra arttığı ve Hakan Taşıyan'ın yüzünde ve bedeninde şişliklerin başladığı öğrenildi. Taşıyan'ın sosyal medya hesabından ise şu paylaşım yapıldı; "Sevgili Dostlarımız, Değerli Sanatçımız Hakan Taşıyan bugün itibariyle sağlık sorunları nedeniyle ağır durumdadır. Organ Nakline ihtiyacı vardır. Kendisini tekrar aramızda görmek için destek lazım desteklerinizi bekliyoruz."

Hakan Taşıyan’ın acil bir şekilde organ nakline ihtiyacı var

Hakan Taşıyan'ın hastalığı sevenleri tarafından ve sanat dünyasında üzüntüyle karşılanırken, ünlü şarkıcının tedavi için maddi ve manevi desteğe ihtiyacı olduğu vurgulandı. Uçankuş Tv muhaberilerine konuşan Hakan Taşıyan ve Hakan Yılmaz durumun ciddiyetini anlattı. Oda Tv'ye açıklamalarda bulunan sanatçının prodüktörü ve arkadaşı Taner Solak sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Taner Solak, "Karaciğer ve böbrek yetmezliği olduğu söylendi. Sağlık sorunlarının duyurulmasını hiç istemez. Bu nedenle bu konuda hiç yardım istemedi. Açıklama yapmak durumunda kaldık, çünkü Hakan Taşıyan’ın acil bir şekilde organ nakline ihtiyacı var. Bu tedavinin de çok yüksek maliyetlerde ameliyatlar olduğunu öğrendik. Devlet büyüklerimizden ve sevenlerinden destek bekliyoruz" şeklinde konuştu.  

Maddi ve manevi desteğe ihtiyaç var

Durumu ağır olan Hakan Taşıyan'ın konuşmakta da oldukça zorlandığı ve bedeninde şişlikler bulunduğu öğrenildi. Kendisine konuşurken yardımcı olan arkadaşı Hakan Yılmaz sanatçının sevenlerinden ve devlet büyüklerinden yardım istedi. Hakan Yılmaz, "Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var" ifadelerini kullandı. Hakan Taşıyan ise herkesten dua istedi.

20-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler