Hakim Dizisinin Oyuncuları Göz Kamaştırıyor! Dizinin Kadrosuna Uğur Yücel de Katıldı

Hakim Dizisinin Oyuncuları Göz Kamaştırıyor! Dizinin Kadrosuna Uğur Yücel de Katıldı
Yabancı bir diziden Atv için uyarlanan Hakim dizisinin kadrosuna katılan oyuncular adeta yıldızlar geçidine dönmüş durumda. Diziye son olarak Uğur Yücel katıldı.

Şu sıralar dizi sektöründe adeta bomba etkisi yaratan ev birbirinden usta isimleri kadrosunda buluşturmaya başlayan Hakim Dizisi tam anlamıyla sektörde taşları yerinden oynatacak gibi görünüyor. Yabancı dizi Your Honor’dan uyarlanan ev limon Film tarafından hazırlıkları başlayan dizi Atv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Yayınlandığı ülkelerde ve yayınlandığı organlarda büyük seyirci kitlesine ulaşan dizi Türkiye’de Hakim adıyla yayınlanacak. Limon Film dizi için sınırı o kadar yüksekten açtı ki seyirci artık dizide rol alacak oyuncuların isimlerine şaşırmıyor. Birbirinden usta isimlerin aynı dizide buluşabileceğini tahmin dahi etmeyen otoriteler ise Hakim’in kadrosu karşısında adeta şoke olmuş durumda. Bu yönüyle dizinin castı tam anlamıyla bitmemişken bile adeta ışıldıyor.

Uğur Yücel Hakim’e Katıldı

Türk sinema ve dizi sektörünün usta isimlerinden olan ve adı bile bir yapımı üst sıralara taşımaya yeten duayen oyunculardan Uğur Yücel Hakim dizisine dahil oldu. Dünyada izlenme rekorları kıran diziyle el sıkışan usta oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer aldı ve oyunculuğu ile bu yapımları yükseltmeyi başardı. Yakında sete çıkacak olan diziye son olarak katılan başarılı ve usta oyuncu Uğur Yücel son olarak Netflix’te yayınlanacak Uysalar dizisinde rol aldı. Oyuncu uzun bir aranın ardından televizyonda seyirciyle buluşacak. Uğur Yücel’in Hakim dizisinde hangi karaktere hayat vereceği şimdilik bilinmiyor. Ancak oyuncunun diziye katılması bile şimdiden dizinin heyecanla beklenmesine yetti.

Hakim Dizisi Oyuncuları

Yabancı dizi Your Honor adlı yapımdan Hakim adıyla Atv ekranlarına uyarlanan ve Limon film tarafından hazırlanan dizi için hazırlıklar son aşamaya geldi. Dizinin yakında sete çıkması ve Nisan ayında seyirciyle buluşması bekleniyor. Birbirinden usta isimlerin yer aldığı dizide Erdal Beşikçioğlu, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Ebru Özkan, İlayda Alişan, Burak Dakak gibi isimler yer alıyor. Dizide Hakim karakterini Erdal Beşikçioğlu canlandırırken Hakim’in oğlu karakterinde ise Burak Dakak ve sevgilisi karakteri olarak da İlayda Alişan rol alacak. Dizinin yakın bir zamanda sete çıkarak çekimlere başlaması ve en sısa sürede de ekrana gelmesi bekleniyor. Şu sıralat tanıtımları yayınlanan dizi heyecanla beklenen yapımların başında yer alıyor.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar