Yeni Dizi Hakim’de Son Dakika Oyuncu Değişikliği

Yeni Dizi Hakim’de Son Dakika Oyuncu Değişikliği
Limon Film tarafından hazırlanan ve ilk bölümü pazartesi akşamı ekrana gelen Hakim dizisinde son dakika oyuncu değişikliği yaşandı.

İlk bölümü yayınlanan ve uzun süren hazırlık sürecinin ardından ekranlara gelen Hakim Dizisi yayınlandığı pazartesi akşamında seyirciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Yabancı bir diziden uyarlanan ve Limon Film tarafından Atv için hazırlanan dizi aldığı reytingle gelecek için yapımcısına ve kanalına büyük umut verirken kadroda yer alan oyuncularla da oldukça ön plana çıktı. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Hakim dizisinde yer alacak oyunculardan biri olan ve Azem Demirkıran’ın hapisteki oğlunu canlandıracak olan Yağızcan Konyalı’dan soın anda vazgeçildi ve oyuncu değişikliğine gidildi. Son dakika gelişmesiyle dizinin kadrosunda Yağızcan Konyalı’nın yerine başarılı ve genç oyuncu Efekan Can’ın dahil olduğu öğrenildi. Genç oyuncunun dizinin kadrosuna ikinci bölümden itibaren dahil olacağı öğrenildi.

Efekan Can Metehan Karakterini Canlandıracak

Atv ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmaya başlayan ve ilk bölümüyle ekrana gelen Hakim Dizisi son dakika değişikliğiyle kadrosunda yer alacan bir oyuncuyla yollarını ayırırken bu ismin yerine yeni bi isimle anlaştı. Dizide Azem Demirkıran karakterinin hapiste bulunan oğlu Metehan’ı canlandırması için anlaşılan Yağızcan Konyalı’nın yerine yapım şirketi genç oyuncu Efekan Can’la anlaştı. Genç oyuncunun dizinin 2. Bölümünde kadroda yer alması bekleniyor. İlk bölümüyle ekrana gelen ve total reytinglerde 4. Sırada ve A/B grubunda beşinci ve yine ABC Grubunda beşinci sırada yer alan dizinin ikinci bölümü 11 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, Yurdaer Okur, Uğur Yücel, Fatih Berk Şahin, Hasibe Eren, Seda Akman, Burcu Kara, Eslem Akar ve Gülsen Tuncer’in yer aldığı kadroya Efekan Can’ın dahil olması oyuncunun sevenlerini de heyecanlandırdı.

Efekan Can Kimdir?

Son dakika değişikliğiyle Hakim Dizisinin kadrosunda Metehan karakterini canlandıracak olan genç oyuncu Efekan Can 1994 yılında Bilecik’te dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Daha sonra oyunculuk yapmaya karar veren Efekan can bunun için oyunculuk eğitimi almıştır. Genç oyuncu daha sonra setlerde yerini almış ve dizilerde yer almaya başlamıştır. Efekan Can’ın yer aldığı diziler arasında, Ufak Tefek Cinayetler, Tam Kafadan, Azize, Öğretmen ve Tam Kafadan Karavana yer almaktadır.

05-04-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar