İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı kavga etti

İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı kavga etti
Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncuları İbrahim Çelikkol ve Furkan Palalı birbirine girdi. Sette İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı kavga etti.

Uzun soluklu dizilerden olan Bir Zamanlar Çukurova setinde çok konuşulacak olaylar yaşandı. Atv'de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova setinde başrol oyuncuları arasında kavga çıktı. Setten sızan haberlere göre iki sevilen oyuncu ve Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrolleri İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı birbirine girdi. Birsen Altuntaş'ın aktardığı habere göre İbrahim Çelikkol'dan kaynaklanan sorunlar olayları kavga noktasına getirdi. İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı neden kavga etti? İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı arasındaki anlaşmazlığın sebebi ne? İşte, tüm detaylar…

Bir Zamanlar Çukurova setinde olay çıktı

Ekranın uzun soluklu sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonda yeni oyuncularla yoluna devam ediyor. Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonda İbrahim Çelikkol diziye Hakan Gümüşoğlu karakteriyle katıldı. Bir Zamanlar Çukurova setinden sızan bilgilere göre İbrahim Çelikkol'un setteki tavırları bütün ekibin gerilmesine neden oluyor. İbrahim Çelikkol'un sık sık sette beklemelere yol açması geçen haftalarda büyük bir olayın patlamasına neden oldu. Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Fikret Fekeli karakterini canlandıran Furkan Palalı geçikmeye isyan edince iki başarılı oyuncu birbirine girdi. Olaylar büyüdü ve iki oyuncu bir birinin üzerine yürüdü.

İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı boğaz boğaza kavga etti

Dizi, film setlerinde zaman zaman yaşanan gerginliklere bir yenisi daha eklendi. İki sevilen başrol oyuncusu birbirinin üzerine yürüdü. İbrahim Çelikkol ile Furkan Palalı Bir Zamanlar Çukurova setinde çıkan tartışmanın ardından boğaz boğaza kavga etti. İddialara göre İbrahim Çelikkol oyuncu Furkan Palalı'yı tehdit etti. Olayın ardından setti terkeden Furkan Palalı ilk uçaklar İstanbul'a geldi ve olayı yapımcıya anlattı. Tims & B Productions yapımı olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar üstleniyor. Sette yaşanan gerginliğin ardından devreye giren Bir Zamanlar Çukurova yapımcısının tarafları uzlaştırdığı ve çekimlerin devam ettiği öğrenildi. Bir Zamanlar Çukurova setinde yaşanan kriz, şimdilik derinleşmeden çözülmüş oldu.

02-03-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar