Hakim Dizisine Alparslan Büyük Selçuklu’dan Bomba Transfer

Hakim Dizisine Alparslan Büyük Selçuklu’dan Bomba Transfer
Limon Film tarafından Atv için yabancı bir diziden uyarlanan Hakim Dizisine son olarak Alparslan Büyük selçuklu’da rol alan Yurdaer Okur dahil oldu.

Şu sıralar sektörde çokça konuşulan ve merakla beklenen yapımlarının başında gelen Hakim Dizisi için çalışmalar hız kazandı. Yabancı bir dizi olan Your Honor adlı yapımdan uyarlanan ve Atv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü ve usta isimler yer alıyor. Özellikle Hakim’i canlandıracak olan Erdal Beşikçioğlu’nun dizide yer alması oldukça ses getirdi ve sektörde büyük sürpriz olarak nitelendirildi. Son olarak geçtiğimiz sezon Kağıt Ev’de rol alan Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Hakim dizisinde rol alacak oyuncular adeta göz kamaştırıyor. Bu oyunculara son olarak ise TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve aldığı reytinglerle gün birincisi olan Alparslan Büyük Selçuklu’dan bomba bir transfer gerçekleşti. Geçtiğimiz bölümlerde diziden ayrılan usta oyuncu Yurdaer Okur’un Hakim dizisi için Limon Filmle el sıkıştığı öğrenildi.

Alparslan Büyük Selçuklu’dan Bomba Transfer

Limon Film tarafından Your Honor adlı yapımdan Hakim adıyla Türkiye’ye uyarlanan ve yakında Atv ekranlarında seyirciyle buluşması beklenen Hakim Dizisi’nin çalışmalarında sona gelindi. Dizinin daha önce özel olarak çekilen tanıtımı ekranlarda yayınlanırken bu tanıtım şimdiden büyük ilgi gördü ve dizinin başlaması beklenmeye başlandı. Dizide Erdal Beşikçioğlu başrolü oynarken karşısında kötü adam olarak ise yine bir başka usta isim Yurdaer Olur’un olacağı öğrenildi. Son olarak TRT 1 ekranlarında Alparslan Büyük Selçuklu dizisinde Emir Bozan karakterini canlandıran Yurdaer Okur’un diziye katılması tam anlamıyla sektörde bomba etkisi yarattı. Yurdaer Okur’un canlandırdığı Emir Bozan karakteri geçtiğimiz haftalarda senaryo gereği diziden ayrılmıştı. Aradan çok zaman geçmeden usta oyuncunun bu kadar iddialı bir yapımla ekrana gelecek olması sevenlerini oldukça mutlu etti.

Hakim Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Limon Film tarafından Atv için Your Honor adlı yapımdan uyarlanan Hakim’de yargıç olan bir babanın suç işleyen oğlunu kurtarmak ve onu korumak için hem kendisiyle hem de kanun ve kurallarla çatışması ve çelişkiye düşmesi konu ediniliyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erdal Beşikçioğlu, Ebru Özkan, İlayda Alişan, Durak Dakak ve Yurdaer Okur yer alıyor. Dizinin castının tamamlanmasının ardından mart ayı ortalarında sete çıkması bekleniyor.

01-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar