Haldun Dormen Koronavirüse Yakalandı!

Haldun Dormen Koronavirüse Yakalandı!
Tüm dünyayı kasıp kavuran koronavirüse her gün binlerce insan yakalanıyor. Koronavirüse yakalanan ünlü isimlerden sonuncusu usta tiyatrocu 92 yaşındaki Haldun Dormen oldu!

Ülküler dünyasında her geçen gün bir ünlü isim daha tüm dünyayı saran koronavirüse yakalandığını açıklıyor. Sokaktaki vatandaş, ünlü isimler, ya da devlet yöneticileri hiç fark etmeden tüm dünyayı saran bu salgından kendilerini kurtaramıyorlar. Alınan tedbire yeterince uyulmayınca ya da en ufak bir ihmalde insanlar virüsü bir anda kendilerinde görebiliyorlar. Hal böyle olunca da tedbirlere azami riayet kaçınılmaz oluyor ve ne yazık ki şu an için tek çare gibi görünüyor. Son günlerde artan ünlülerdeki koronavirüs vakalarına bir ünlü isim daha eklendi. Usta sanatçı, yılların tiyatrocusu ünlü isim Haldun Dormen’de sosyal medya hesabı üzerinden koronavirüse yakalandığını ve kendisini evinde karantinaya aldığını açıkladı. Bu haber üzerine sosyal medyada ve magazin basınında ünlü isme birçok geçmiş olsun mesajı yayınlandı. İşte haberin detayları!

Haldun Dormen Koronavirüs Oldu!

Usta oyuncu ve yılların tiyatrocusu 92 yaşındaki Haldun Dormen koronavirüse yakalandığını açıkladı. Yılların oyuncusu hocaları hocası Haldun Dormen’in sosyal medya hesabından yaptığı ve koronavirüse yakalandığını belirttiği açıklama sonrası usta isme pek çok kesimden geçmiş olsun dilekleri iletildi. Usta isim sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “dün yapılan test sonucumun pozitif olduğunu öğrendim fakat durumum gayet iti. Doktorlarım yaptıkları kontrollerin sonucunda her şeyin olumlu yönde seyrettiğini bildirdiler. Lütfen nerede olursak olalım kendimizi ve çevremizdekileri en güvenli şekilde korumaya, maskemizi takmaya ve sosyal mesafeli kalmaya dikkat edelim. Hep birlikte bu virüsün üstesinden geleceğimize inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Haldun Dormen Kimdir?

Yılların usta tiyatrocusu ve oyuncusu 92 yaşındaki ünlü isim Haldun Dormen 5 Nisan 1928 yılında dünyaya gelmiştir. Yıllarını tiyatroya adayan usta isim kendi adıyla kurulu Dormen Tiyatrosunda pek çok oyuna imza atmış ve pek çok oyuncu yetiştirmiştir. Bulvar komedisi ve vodvil türünde uzmanlaşan usta oyuncu 1998 yılında Kültür Bakanlığı Devlet Sanatçısı unvanını kazanmıştır. Usta oyuncu Haldun Dormen bugüne kadar yüzlerce tiyatro oyunu ve onlarca dizi ve sinema filminde rol almıştır. Özellikle tiyatro denince akla gelen ilk simlerden biri olan Haldun Dormen oyunculuğunun yanı sıra tiyatro da ve sinemada yönetmenlikte yapmıştır. Yönetmenliğini yaptığı iki film Bozuk Düzen ve Güzel Bir Gün İçin adını taşımaktadır.

24-11-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar