Çöp Adam dizisinin yeni senaristi Meriç Demiray oldu

Çöp Adam dizisinin yeni senaristi Meriç Demiray oldu
Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu Çöp Adam dizisinin yeni sezon senaryosunu Meriç Demiray kaleme alacak.

Çöp Adam hangi kanalda yayınlanıyor? Sezon finali kaçıncı bölümde oldu? Çöp Adam dizisinde giden ve gelen senaristler kim? Dizinin yönetmeni ve yapımcısı kim? Çöp Adam ile ilgili merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımızın içeriğinde.İşte detaylar…

Çöp Adam dizisinin yeni senaristi Meriç Demiray oldu

Star TV’nin Çöp Adam dizisi ilk sezonunda inişli çıkışlı bir grafik izledi. Ağustos ayı sonunda sete çıkması beklenen dizinin senaristi değişti. Dizinin senaristi Deniz Madanoğlu ile başrol oyuncuları Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun araları hiçbir zaman tam manası ile düzelmedi. Yıldızları barışmayan senarist ve başrol oyuncularının bu durumları neticesinde değişen senaristler oldu. Kaldı ki dizinin hikayesinin gidişatı da genel manası ile kimsenin memnun olacağı bir seviyeye ulaşmadı. Ve dizinin yeni senaristi belli oldu. Yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı’nın oturduğu Çöp Adam dizisinin yeni senaryosunu Meriç Demiray kaleme alacak.

Diziye 6 isim veda etti

Çöp Adam dizisinde yeni gelişmeler ve değişmelere yetişmek mümkün değil. Önce dizinin hikayesinin değişeceği kamuoyuna deklare edildi. Ardından dizinin önemli oyuncularından tam 6 isim ile yollar ayrıldı. Ki bu isimler Hülya Şen, Sedef Avcı, Selen Domaç, Fatih Koyunoğlu, Şeyda Terzioğlu ve Nisa Uray gibi çok önemli oyuncular oldu. Ve en son olarak senaryo ekibinin de değişmesi ile farklı bir şekilde yola devam edilecek.

Dizi 25. Bölümde sezon finali yaptı

OGM Pictures imzalı dizide Elit karakteri ile dizide rol almaya başlayan Ezgi Çelik ile öpüşme sahnesine çok kızan ünlü oyuncu Engin Altan düzyatan bu sahneye itiraz etti. Sahnenin dizinin gidişatına uygun olmadığını ve iğreti duracağını belirten ünlü oyuncunun bu itirazı gibi daha pek çok yaşanan krizler sonrası hem hikaye hem de senarist ekibi değişti. Dizinin sezon finali yapılan 25. Bölümde bebeği kaçırılan Tamer(Engin Altan Düzyatan) ve Peri’yi(Elçin Sangu) yeni sezonda daha aksiyonlu ve farklı hikayesiyle bol aksiyonlu sahneler bekleniyor.

Engin Altan Düzyatan nasıl bir yol izleyecek?

Diğer bir kulis bilgisi de şu yönde; İzlenme oranı istenilen seviyede olmayan diziyle ilgili Engin Altan Düzyatan’ın en azından yılbaşına kadar sabretmesi, devam etmesi şartıyla yeni sezon teklifini kabul ettiği yönünde. Bakalım yeni sezonda Çöp Adam nasıl bir seyir izleyecek?

17-08-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler